Klub Škoda Team Slovenija je ljubiteljski portal in forum vozil Škoda 

Facebook Twitter Gplus Pinterest E-mail RSS
Facebook Twitter Gplus Pinterest E-mail RSS
magnify
Home Aktualne novice 2013 Škoda Superb facelift 2,0 TDI 4×4 DSG!
formats

2013 Škoda Superb facelift 2,0 TDI 4×4 DSG!

Ko se je uganka o novi Škodi Octavii III (2013) končala, je na plan prišla novica, da se poleti začne prodajati Škoda Superb facelift,  kjer bomo videli dolgo pričakovano kombinacijo najmočnejšega turbo dizel motorja s pogonom na vsa kolesa in menjalnika DSG.

Kot vsi vemo, je paleta motorjev in menjalnikov pri Škodi Superb pestra in široka. Navsezadnje malo konkurentov ponuja tako širok spekter motorjev kot jih ponuja Škoda. Ljubitelji mladoboleslavskih vozil pa so vedno pogled metali na VW Passat, ki je sposoben ponuditi še malo več.

2013 Škoda Superb facelift 2.0 TDI 4X4 DSG

2013 Škoda Superb facelift 2.0 TDI 4X4 DSG

V tem kontekstu je največkrat omenjena kombinacija najmočnejšega turbodizelskega motorja 2.0 TDI s 125 kW s štirikolesnim pogonom in menjalnikom DSG. Do zdaj so se tisti, ki jih je zanimala kombinacija 4×4 DSG, morali odločiti za šibkejši TDI motor, ker najmočnejša različica TDI motorja, za razliko od VW Passata, obstaja samo z ročnim menjalnikom.

Poleti se prične prodaja facelift Superba s to noviteto, kar pomeni, da poleg modernega videza lahko pričakujemo zapolnitev še ene vrzeli v Škodinem portfelju.

Zaradi vedno bolj ostre konkurence pričakujemo, da cena facelift Superba z motorjem 2.0 TDI s 125 kW 4×4 z DSG menjalnikom ne bo precej drugačna od trenutne različice TDI 4×4 DSG s šibkejšim motorjem.

Več informacij na: auto.cz

Prevod: Škoda-Team

Lep pozdrav,

Vaš klub Škoda Team Slovenija

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection

FacebookTwitterGoogle+PinterestRedditShare/Bookmark
 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Komentiranje izklljučeno  comments