Klub Škoda Team Slovenija je ljubiteljski portal in forum vozil Škoda 

Facebook Twitter Gplus Pinterest E-mail RSS
Facebook Twitter Gplus Pinterest E-mail RSS
magnify
Home Aktualne novice Škoda Fabia III (2014)!
formats

Škoda Fabia III (2014)!

Povpraševanje po sedanji generaciji Škode Fabie je po celi Evropi zelo velika, v skladu s Čehi pa bo naslednja generacija, ki naj bi se pojavila v 2014 /15 postala še bolj priljubljena.

Razlog za to trditev je, da bo nova Fabia bolj praktična in funkcionalna, hkrati pa bo zadržala svojo privlačno ceno. Glede na besede Čehov se bo kakovost izdelave in oblikovanja še izboljšala.

Škoda Fabia (III) 2014!

Škoda Fabia (III) 2014!

Zaenkrat še ni uradne informacije o tem, kako bo videti nova Škoda Fabia. Obdani smo s precej Ilustracijami, ki krožijo po spletu. Te, ki jih je možno tukaj videti, so računalniško generirane slike s spleta, ki nam dajejo vsaj majhen občutek o novem videzu Fabie.

Škoda Fabia (III) 2014!

Škoda Fabia (III) 2014!

Kar je znano, je to, da bo nova Fabia večja kot sedanja.

Za novo Škodo Fabio bo izdelana nova univerzalna modularna VW platforma MQB. VAG-ovi  načrti so, da bi izdelali kup drugih modelov, vključno z avtomobili iz razreda različice Škode Superb.

To je razlog za ohranjanje nizkih cen, medtem ko kupci za manj denarja dobijo boljšo kakovost in večji avto. Podatkov o motorjih, ki bodo poganjali Fabio, ni veliko, a enega smo odkrili.

Znano je, da bo naslednja generacija Fabia opremljena z novim Volkswagnovim trivaljnim bencinskim in dizelskim motorjem s kapaciteto okoli 70 do 120 KM.

 

Avtor: Škoda Team

Lep pozdrav,

Vaš klub Škoda Team Slovenija

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection

FacebookTwitterGoogle+PinterestRedditShare/Bookmark
 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Komentiranje izklljučeno  comments