Klub Škoda Team Slovenija je ljubiteljski portal in forum vozil Škoda 

Facebook Twitter Gplus Pinterest E-mail RSS
Facebook Twitter Gplus Pinterest E-mail RSS
magnify
Home Aktualne novice Škoda Octavia III (2013) “brez maske”
formats

Škoda Octavia III (2013) “brez maske”

Tokrat Vam objavljamo še bolj “odkrito” Škodo Octavio III (2013), kjer je možno videti bolj detaljne dele vozila!  Po slikah je moč sklepati, da je nova Škoda Octavia III (2013) dobila končno estetsko podobo s katero se bo tudi premierno svetovni publiki predstavila marca naslednje leto v Ženevi.

Škoda Octavia III (2013)

Škoda Octavia III (2013)

 

Najboljši opis oblike in stila tretje generacije Octavie (MK3, kot ji pravijo Angleži)  je, da je design bolj drzne oblike od trenutnega modela s poudarjenimi ostrejšimi potezami! To je tudi razvideno na sprednjem delu maske motorja, stranska ogledala, sprednji in zadnji odbijač, stranske linije na vratih, ki se končajo z bolj ostrim zaključkom. Svež design Octavie III (2013) je tako tudi bolj blizu novemu modelu Škode Rapid.

Škoda Octavia III (2013)

Škoda Octavia III (2013)

Slike potrjujejo, da je nova Octavia III (2013) tudi zrastla v dolžino! Dolžina nove Octavie meri 4,80m in je precej daljša od predhodnjega modela, ki meri v dolžino le 4,57m. S takim manevrom pa naj bi Škoda tudi dala več prostora novi Škodi Rapid.

Škoda Octavia III (2013)

Škoda Octavia III (2013)

Octavia III (2013) je tudi prvi Škodin model, ki bo uporabil novo platformo MQB, koncerna Volkswagen, kot tudi nov bencinski in dizelski motor! Eden od novincev pa je tudi bencinski  1,4-litrski TSI (140 KM) s funkcijo varčnega izklapljanja valjev.

 

Galerija:


Avtor: Air T & VeNoM.

Lep pozdrav,

Vaš klub Škoda Team Slovenija

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection

FacebookTwitterGoogle+PinterestRedditShare/Bookmark
 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Komentiranje izklljučeno  comments