Avtor Sporočilo

<  Koristne povezave  ~  Nasvet: Nakup rabljenega avtomobila

OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 3:08 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 606Kraj: KoperPridružen: Po avg 13, 2007 2:35 pm
Za objavo tega clanka sem se odlocil, ker se mi zdi pametno, da smo pred nakupom seznanjeni s tem, kaj je dobro pregledati.

Sicer marsikdo ze ve, kaj in kako, pa vseeno. Morda za ostale:

Nasveti: Nakup rabljenega avtomobila

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 4:15 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
uh, super. Bo še koristilo :)

drgač pa:
Citiram:
18. Test rocne zavore: pri zelo majhni hitrosti zategnite zavoro, zadnja kolesa morajo takoj blokirati. Vendar pozor, nekaterim “francozom” deluje rocna zavora na sprednja kolesa.

Men še nikol ni blokirala ročna pri vožnji naravnost seveda. Pa nebi smela kot vem. :N:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 7:37 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
jap, to je res. Pri O1 ročna zavora ne zablokira kolesa :out:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 8:10 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 1318Kraj: novo mestoPridružen: Ne sep 02, 2007 1:43 pm
Kako pa naj zablokira če ima zdaj že skoraj vsak avto ABS! Sej ne sme zablokirat :stupid:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 8:19 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Ročna nima veze z abs. Sej je direkt z zajlo vezan kokr vem.
Pa tud O2 ne blokira, niti tastar passat. Tko da nevem zakaj je tu napisan to tko.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 8:25 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 1318Kraj: novo mestoPridružen: Ne sep 02, 2007 1:43 pm
Sicer s svojo O2 tega še nisem sprobal, sem mel pa na scenicu celo štalo, ko sem ga hotu enkrat hotel na mestu z ročno obrniti na mestu v gužvi. Pa je začel ABS nabijat ko zmešan, pa še ene 20 km mi je lučka ABS svetila. Sicer pa mi je logično da če kolo zablokira, da se vklopi ABS, a ne?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 10:52 pm
Jah je, če pritiskaš na navadno bremzo. Nevem kako majo to francozi narjen, ampak kot mi je znano je pri nemcih ročna vezana direktno na koluta in neodvisno od glavnega zavornega sistema. Dopuščam možnost da se motim :)
Drugače pa pri kakšnih Amerih dostikrat slišiš da rečejo namesto Parking brake kar emergency brake. Kar da slutit, da more bit zadeva nekak neodvisna :)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 11:03 pm
Sem pa pred par leti na ročno obračal Citroena BX. To je bil shov. Avto od kolega jst sm ga pa na streho obrnil :crazi: s kolegom vred :blush: . Je rekel da tud sam ni vedel da ma ročno na prva kolesa :hmm: :blink: .

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To nov 06, 2007 11:39 pm
Ojej ja ... to sm slišu da majo eni na prva kolesa. To nekak ni kul v tem primeru ja :D

Drgač ročn pri nemcih tud drsi v ovinku ... sam ko pelješ naravnost boš pa težko zablokiral z njo.

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
9 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi