Avtor Sporočilo

<  Tehnika  ~  Fabia monte carlo menjalnik in vzvratna prestava

OdgovorObjavljeno: Pe feb 03, 2012 1:25 pm
Škoda majstrPrispevkov: 105Pridružen: Pe jan 13, 2012 4:41 pm
Zanima me predvsem od lastnikov teh novih fabij. Pogosto se mi dogaja da ko postavim v vzvratno prestavo, se mi menjalnik zatakne... torej ne gre potisnit do konca dokler ne popustiš sklopko. Avto je nov cca 400km prevoženih, in me zanima ali je to od začetka pri vseh oziroma dokler da se avto vlavfa....

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 03, 2012 2:20 pm
Simply cleverPrispevkov: 473Kraj: PrekmurjePridružen: Ne nov 13, 2011 5:48 pm
Pri meni je pa ta problem ko daš v 1 prestavo, sicer mislim da je sedaj že malo bolše kot pri čisto novem, ko si hotel prestavit v prvo se je zdelo kot da se je nekje ročka zataknila, vendar je potem šlo vseeeno malo na trše naprej v prestavo.mislim da treba namazati malo spredaj na menjalniku tisti plastični vzvod, če odpreš havbo boš ga videl (taka bela plastika), jaz še nisem, bom pa v kratkem malo namazal. :blush: pa da vidimo .... :twistedevil:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 03, 2012 3:00 pm
s čim bi pa namazal to?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 03, 2012 3:11 pm
usheq je napisal/-a:
s čim bi pa namazal to?

vazelin, al kak se reče to po slov. :hmm:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 03, 2012 3:19 pm
torej dejansko le tista mazivna mast ko je za razne zobnike podmazovat :D sem mislo da je kaj bolj... spodobnega :D

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 03, 2012 4:49 pm
ja to ja, jaz sem mel enak problem pri seat leonu, pa smo malo podmazali pa je čez čas bilo ok, pa bo tu tud potrebno. :twistedevil:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 10, 2012 8:27 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1768Kraj: KrasPridružen: Če apr 20, 2006 4:19 pm
Jaz bi rekel, da morajo zadevo mazat (ali karkoli drugega) na servisu... Saj jih imate v garanciji, a ne?

Na naši 1.4 se nič ne zatika.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne feb 12, 2012 4:23 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 2015Pridružen: Po sep 24, 2007 6:29 pm
ales81 je napisal/-a:
Pri meni je pa ta problem ko daš v 1 prestavo, sicer mislim da je sedaj že malo bolše kot pri čisto novem, ko si hotel prestavit v prvo se je zdelo kot da se je nekje ročka zataknila, vendar je potem šlo vseeeno malo na trše naprej v prestavo.mislim da treba namazati malo spredaj na menjalniku tisti plastični vzvod, če odpreš havbo boš ga videl (taka bela plastika), jaz še nisem, bom pa v kratkem malo namazal. :blush: pa da vidimo .... :twistedevil:

A češ še slikat to belo plastiko, da vidim če je pri meni podobno, pa da še js podmažem.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
8 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi