| Avtor |
Sporočilo |
< Tehnika ~ daljinsko centralno zaklepanje |
|
matjaz12
|
Objavljeno: Če mar 18, 2010 10:07 am |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 20Pridružen: Ne feb 10, 2008 9:22 pm
|
Pozdravljeni! Imam problem z daljinskim odklepanjem vrat.
Nekaj časa nazaj mi žmigavci niso več utripali ko sem hotel odpret ali zaklenit avto, sedaj pa mi včasih niti avta ne odklene. Baterijo v ključu sem zamenjal, poskusil tudi z rezervnim ključem, pa nič. Avto takrat odpiram ročno in ni problema.. Gre pa za Octavio I tdi Ali kdo ve zakaj?
|
|
Na vrh
|
|
|
barbo
|
Objavljeno: Pe mar 26, 2010 4:08 pm |
|
|
| Škoda voznik!Prispevkov: 85Kraj: ČrnomeljPridružen: To jun 12, 2007 10:32 am
|
imaš orginal daljinsko zaklepanje ali je dodatno vgrajeno?
|
|
Na vrh
|
|
|
aco
|
Objavljeno: So mar 27, 2010 9:19 pm |
|
|
| Škoda loverPrispevkov: 159Kraj: kranjPridružen: Če dec 20, 2007 3:23 pm
|
mene tudi zanima če gdo pozna kakega dobrega avto-električarja v okolici gorenske ker sm v felici naknadno misliv to tudi sam vgraditi pa sem prek neta kupiv to zadevco pa je bl "švoh" shema pa se nč ne znajdem ali pa če gdo to obvlada da zna izvesti.
|
|
Na vrh
|
|
|
matjaz12
|
Objavljeno: Po mar 29, 2010 2:08 pm |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 20Pridružen: Ne feb 10, 2008 9:22 pm
|
imam original daljinsko
|
|
Na vrh
|
|
|
kvizko
|
Objavljeno: To jul 13, 2010 10:40 pm |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 8Pridružen: To jul 13, 2010 10:04 pm
|
Imam podoben problem kot Matjaž12! Imam Škodo Fabia 1,4 Elegance opremo, stara je 10 let. Daljinsko centralno odklepanje/zaklepanje je originalno. V teh 10-tih letih se mi je tu pa tam zgodilo, da mi avta ni odklenilo na daljinca, zato sem ga s ključem nato pa je zadeva spet delovala. Baterijo sem preveril v ključu in se nisem obremenjeval. Pred mesecem pa je začelo hudo jeziti....ko sem preko daljinca hotel odkleniti sem slišal klik klik vendar lulčki niso skočili ven (na vratih), ko sem ponovno stisnil odklepanje pa so se vrata odklenila ali pa so se odklenila samo voznikova vrata in ob drugem pritisku še ostala tri. Parkrat so se mi vrata celo med vožnjo zaklepala in odklepala. Nato je zadeva mrknila, odklenil sem lahko samo s ključem voznikova vrata, sovoznikova ne morem nikakor odpreti, zadnja odpiram z notranjim odpiralom, prtljažnik pa je trenutno vedno odklenjen. Zanima me, če je možno kje dobit elektro shemo omenjenega centralnega ter rabljeno ključavnico za sovoznikova vrata, ker moram obstoječo vtrgat iz notranje strani, da lahko sploh odprem vrata in jo menjam!?
|
|
Na vrh
|
|
|
Lantus
|
Objavljeno: To jul 13, 2010 10:47 pm |
|
|
Škoda loverPrispevkov: 237Kraj: ŽiriPridružen: Pe jan 19, 2007 8:47 am
|
verjetno je problem v ''procesorju'',ki se nahaja v modulu za zaklepanje!
|
|
Na vrh
|
|
|
kvizko
|
Objavljeno: Po avg 09, 2010 10:14 am |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 8Pridružen: To jul 13, 2010 10:04 pm
|
Imam vprašanje glede modula za centralno zaklepanje. Ker mi nič ne deluje (zaklepanje in odklepanje ter odpiranje in zapiranje oken) sumim da je res nekaj z njim narobe. Moj modul ima oznako 6QF 959 433 C, imam pa možnost dobit rabljenega z oznako 6Q0 959 433 A. Razlika med njima je, da je moj za daljinsko centralno drugi pa samo centralno. Ker je meni pomembno samo da lahko zaklenem me zanima če je možno drugega preprogramirat oz. moj ključ na drugi modul....preden nabavim drugi modul?
|
|
Na vrh
|
|
|
toyo
|
Objavljeno: So dec 17, 2011 5:54 pm |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 1Pridružen: Če dec 15, 2011 12:49 pm
|
pozdravljeni! Sem novi na forumu, lastnik fabie l.2000 1,4 16v (100hp).... Moj avto ima centralno zaklepanje, nima pa daljinsko. sem prek neta nabavil "giordon V686tr" model. me zanima če mi lahko kdo pomaga da bi si to sam zmontiral v avto. Na shemi ki je priložena se nič ne znajdem. hvala v naprej!
LP Teo
|
|
Na vrh
|
|
|
|