Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Zavorni komplet

OdgovorObjavljeno: So nov 27, 2010 12:34 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 606Kraj: KoperPridružen: Po avg 13, 2007 2:35 pm
Pozdravljeni

Zanima me, ce je ze kdo imel Brembotove diske (mogoce celo z oznako Max) in pa zavorne ploscice od EBC Green stuff. Kako se kaj ta kombinacija obnese? Je dobra kombinacija, je bolje vzeti kaj drugega glede diskov, ploscic?

Naj povem da so diski 288mm, teza vozila 1500kg in pa moc trenutno 130HP, spomladi on menjavi pa gre na 160HP?

Zato iscem kvalitetno kombinacijo zavor, trenutne so ze boge. Ne bi pa rad da je disk premehek in da bi zaradi tega menjaval diske in ne ploscice.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So nov 27, 2010 6:09 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
za takšno kombinacijo sem že slišal, da je dobra. Torej brembo + green line. So pa, če se ne motim te ploščice dokaj mehke.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So nov 27, 2010 9:53 pm
Simply cleverPrispevkov: 683Pridružen: To sep 05, 2006 7:51 pm
Brat od žene je imel na fiat marei ebc diske(navrtane) in ploščice-zelene,pa mi je rekel zdaj bomo pa zažlajfali,posledica je bila-skoraj sem mu taprvo šipo vrgel ven z glavo(sem bil pripet).Tko da z moje strani-verjetno vredne nakupa.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne nov 28, 2010 11:34 am
Uporabniški avatarznalecznalecPrispevkov: 765Kraj: PreshgainPridružen: Pe jul 07, 2006 8:01 pm
Delovanje zavor je ob menjavi odvisno kar od XY faktorjev.

Glede samega maeriala pa so Brembo MAX zelo dobri diski, za ploščice pa kakšne zelo mehke. EBC rabijo predgretje, Ferodo Racing pa ne.
Mogoče razmisliš v smeri Brembo MAX+Ferodo Racing.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi