| |
| Avtor |
Sporočilo |
< Tehnika ~ Ogledalo octavia |
|
octavia benz
|
Objavljeno: Po avg 22, 2005 2:25 pm |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 24Pridružen: Če jul 21, 2005 1:32 pm
|
Na voznikovi strani z notranje strani se mi je zlomil kolescek za reguliranje zunanjih ogledal, pa me zanima cena novega in kje naj zadevo dobim najceneje. TNX. Octavia 1.8
|
|
Na vrh
|
|
|
super98
|
Objavljeno: To avg 23, 2005 1:30 pm |
|
|
znalec Prispevkov: 426Pridružen: Pe maj 06, 2005 2:37 pm
|
octavia benz je napisal/-a: Na voznikovi strani z notranje strani se mi je zlomil kolescek za reguliranje zunanjih ogledal, pa me zanima cena novega in kje naj zadevo dobim najceneje. TNX. Octavia 1.8
Na poblaščenem, stane pa okol 10k. Razlikujejo se glede na letnik
|
|
Na vrh
|
|
|
proteus
|
Objavljeno: Pe jan 06, 2012 3:37 pm |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 2Pridružen: Pe nov 25, 2011 1:47 pm
|
Evo, isto se je zgodilo meni. Octavia I, letnik 2001, bencinar 2,0, oprema Elegance. Ve kdo kje bi lahko preko ebaya al pa na kaksnem avtoodpadu to kupil? Gledal sem malo po internetu in je to velik različnih modelov. Ve kdo, katera serijska stevilka je to, al nekaj? Se da to pogledat recimo v Autodata? Aja, pa še nekaj, če slučajno najdem na avtoodpadu, koliko je max. cena? Pa še pripopana slika:  P.S. Iskal sem po nemških straneh, ebayu itd.. ampak nikjer nisem našel identičnega, da bi bilo na sredini L+R, zgoraj ogrevanje, spodaj R.
|
|
Na vrh
|
|
|
bigman
|
Objavljeno: Pe jan 06, 2012 10:10 pm |
|
|
| Simply cleverPrispevkov: 683Pridružen: To sep 05, 2006 7:51 pm
|
Saj ti je napisal super98,na servis Škode-cena okol 10 euru,vi pa gledate ebay pa avtoodpade da pršparate 2-3 eure.
|
|
Na vrh
|
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
|
Stran 1 od 1
4 prispevkov
|
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|