Avtor Sporočilo

<  Koristne povezave  ~  Servisi - še ena debata

OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 4:24 pm
Uporabniški avatarNajmlajši a najhitrejšiPrispevkov: 585Pridružen: To nov 01, 2005 9:13 pm
hitri je napisal/-a:
In še to če misliš da sem si kupil avto zato da bojo na njem se vajenci učili se krepko motiš to jim ga kar ti posojaj in naj se na tvojem učijo,SMRK SMRK
LP hitri

Ti pejd tja, pa malo vprašaj koliko avtomobilov je bilo kupljenih in so servisirani na Porscheju z naše strani. Kdor koli je imel bilo katero pripombo na avto, so jo odpravili, velikokrat izven garancije na njihove stroške samo da so stranke zadovoljne in TUDI SO!

P.S: Pa nikoli nam ni šlo tako slabo v življenju, da bi nas moral kdo hraniti, zate in za druge pa ne vem in tudi ni moj problem!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 5:16 pm
Uporabniški avatarBlack RS PowerBlack RS PowerPrispevkov: 523Kraj: LjubljanaPridružen: Po okt 03, 2005 3:00 pm
OK. Zdej mam pa jest tega mal dost! Vsak naj vozi tam kjer mu odgovarja in kjer se počuti domače! Da hitro razčistimo stvari:

1. povsod so šlampasti,
2. povsod jim je treba gledat pod prste,
3. povsod se da vse zment z pravim pristopom in ne mislim z grožnjami in obrekovanjem in
4. najslabše je vozit avto k 10 serviserjem. Vozi k enemu in unga maltreteri, psihiri, *ebi ma**r, kar moreš da bodo stvari uštimal tako kot je treba.

Še to: tud na Pan-Janu, katerega jaz osebno hvalim in zagovarjam so packi in šlampasti! Primer:

1. strara fabija: sedeži na sveže kemično očiščeni, avto na rednem servisu, voznikov sedež umazan od šmira? Kako? Ja očitno je pla lih na tistem delu plastične prevleke luknja. Ja in pa so spucal, pa ni blo dobr, pa smo se zmenil da naj dam sam očistit, prinesem račun in smo zadevo rešil.

2. menjava števca pri novi, ja kaj so nardil nov števc so opraskal.

3. lilčarsko popravilo celotne desne strani, zaradi kretenskih voznikov, ki ne znajo parkirati. ja desna stran sovoznikovih vrat na hitro sestavljena, tako da sem doma veselo razstavlju in sam sestavu tako kot je treba.

In men je tam ok in tja vozim če mi pa nebo več bom pa šel nekam drugam.

@ hitri
teb sem pa tud že reku da kaj voziš tja če nisi zadovoljen. pel na jana pa naj ti tam zrihtajo, če ga pa nesemjo al pa nemorjo naj ga pa sami furajo gor pa dol.

Tok ta tema se zaklepa zaradi nesposobnosti komuniciranja ter medsebojnih trenj. :locked:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 2 od 2
19 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu