| Avtor |
Sporočilo |
< Styling ~ Nižanje avta, večja platišča, distančniki, gume... |
|
škoda fabia
|
Objavljeno: So jul 22, 2006 6:05 pm |
|
|
Škoda loverPrispevkov: 210Pridružen: So jul 22, 2006 6:00 pm
|
Jaz imam eno vprašanje...rad bi zamenjal fedre, da bo avto nižji in trši, zamenjal gume in platišča z originalnih 15 na 17 col, dodal distančnike pa ne vem kje in kako naj se lotim zadeve?!
|
|
Na vrh
|
|
|
eclipse
|
Objavljeno: So jul 22, 2006 6:51 pm |
|
|
I own a Hyundai but I love Škoda Prispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
|
heh, prvo še povej kok dnarja maš na razpolago  pa kok si ga prpravlen za kej zapravt
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: So jul 22, 2006 6:52 pm |
|
|
- Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
|
jst ti svetujem da kupiš platišča in gume, pelješ k vulkanizerju da ti zmontira in premenja. Za fedre in amortizerje pa pojdi k nekomu ki se s tem okvarja (nebi vedel z glave a3m verjetno tudi) pa keš mej s seboj
Vrstni red pa tako ali tako ni pomemben načeloma.
|
|
Na vrh
|
|
|
Eazy-O
|
Objavljeno: So jul 22, 2006 9:54 pm |
|
|
Simply cleverPrispevkov: 565Kraj: LjubljanaPridružen: So maj 14, 2005 6:46 pm
|
Uporabnik s.hio mislim da je v eni temi mel neko ponudbo fedrov, natančneje v tej: http://www.skoda-team.com/forum/viewtopic.php?t=1847
Mislim, da je ponudba kar ugodna, izkušenj pa sam nimam. Bo kdo drug povedal.
Feltne pa bi znale celo kakšne rabljene bit zanimive, u glavnem, rabš mere razmika vijakov, pa si mal oglej ponudbo. Na www.avto.net maš pod opremo rabljene, lahko mal vidš modele pa proizvajalce, če ne druzga lahko potem njihove strani še mal pogledaš... Al pa povej kaj kej iščeš pa ti bomo pomagal.
Glede distančnikov ti pa ne vem kej več povedat, se bo že kdo oglasil.
LP,
Oskar
|
|
Na vrh
|
|
|
eclipse
|
Objavljeno: So jul 22, 2006 10:12 pm |
|
|
I own a Hyundai but I love Škoda Prispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
|
za gume maš pa www.gume-direkt.com . če bo šlo za dimenzijo 205/40 17 je skor zihr tle najcenejša (razen, če ima kakšen vulkanizer kako akcijo), sicer je ta stran na splošno zelo poceni, samo se da najti tudi cenejše gume, še posebaj pri določenih dimenzijah
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
Roky
|
Objavljeno: So jul 22, 2006 11:15 pm |
|
|
Nekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
|
Kar se tiče gum, sem prebral kar veliko kritik čez gume-direkt.com. Jaz sem nabavu preko gumi-center Gaberje, pa moram rečt da so fantje zelo resni. Plačilo je po povzetju, dostava pa je točno na dogovorjen datum. Pa še cenovno sem prišel bolje skozi kot pri gume-direkt (3k sit na gumo).
|
|
Na vrh
|
|
|
eclipse
|
Objavljeno: Ne jul 23, 2006 12:37 am |
|
|
|
sej pravm, da je odvisn.. morš se prej mal pozanimat okol, kolk kej stanejo, ampk jst za moje po mescu iskanja pa brskanja po netu, nisem najdu cenejše gume.. so se približale do recimo 2k na gumo, ampak še vedno dražje.. pa tudi prišle so 2 dni predn so rekl  edini minus meni je da morš nakazat vnaprej..
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
mitja_gt
|
Objavljeno: Ne jul 23, 2006 10:33 am |
|
|
| Dedek MrazPrispevkov: 939Kraj: LjubljanaPridružen: Če sep 15, 2005 12:34 pm
|
škoda fabia je napisal/-a: jest mam eno prašanja...rad bi zamenjal fedre da bo avto nižji in trši zamenjal gume in platišča z originalnih 15 na 17 col dodoal distančnike pa ne vem kje in kako naj se lotim zadeve?! 
Zdravo!
-Fedri za fabijo te stanejo nekje 30k plus 15k montaža z papirji, osebno bi ti raje priporočil set kompletnega podvozja, ki je seveda dražji in stane nekje 80k in pa navzgor. Tak komplet je boljši, ker se samo s fedri lahko začne dogajat da avto na dolgih in hitrih ovinkih (avtocesta) postane nemiren.
-Alu platišča 17 col so nekje v razponu od 80.000 - 150.000 Sit, zraven kupiš še gume, ki so nekje 18.000 Sit za kos, dodaj še montažo in vse kar spada zraven. max. vrednost ki gre na fabijo bp je 8 x 17, ET 35 spredaj in pa 9 x 17, ET 35 zadaj, za gor pa rabiš gume 225/40/17 zadaj in pa 215/40/17 spredaj.
-Distančniki so nepotrebni. Če bi pa rad imel 18" pa se lahko oglasiš pri meni en dan pa bova za dober denar naredila en lep komplet.
lp
p.s. v galeriji avtomobilov uporabnikov pa lahko pogledaš kako zgleda 18 col na fabiji plus -35mm fedri.
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
|