Avtor Sporočilo

<  Koristne povezave  ~  No LimiT

OdgovorObjavljeno: To maj 30, 2006 5:13 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 13Kraj: PrimorskaPridružen: To maj 30, 2006 4:36 pm
Z dovoljenji admina foruma vas vabim na nov forum NO LIMIT .Moj namen je naredit en mal drugačen forum od ostalih,seveda je tema še vedno avtomobilizem.
Na forumu lahko najdete marsikaj zanimivega. V naslednjem mesecu pa se začne obdelovat spletno stran s katero bo vse bolj izpopolnjeno.
Pridite,predstavite vaše vozilo (Škoda),svetujte pri nakupu Škoda vozil in poklepetajte z nami.

http://www.nolimit.mojforum.si/

No še enkrat se zahvaljujem VENOMU za dovoljenje ,

vljudno vabljeni!!

BooMbAsTiC

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe jun 02, 2006 8:04 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 13Kraj: PrimorskaPridružen: To maj 30, 2006 4:36 pm
KOnčno lahko rečem...
http://www.unlimitedfreaks.com
Sedaj sem začel mal bol resno in tle so prvi rezultati mojega predvsem pa dela kolega...

Vabim vas že zdej na stran, v prihodnjih dneh pa bo dobil portal zanimivejšo podobo,seveda tudi z reklamo za ŠKODA forum oz. klub...

Lp in vabljeni!

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: So jun 03, 2006 12:27 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
tole pa že kr lepo zgleda! čeprav bi ti svetoval kaj še bolj 'ekstremnega' .. kot tvoj avatar naprimer ;)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne jun 04, 2006 12:58 pm
mish je napisal/-a:
tole pa že kr lepo zgleda! čeprav bi ti svetoval kaj še bolj 'ekstremnega' .. kot tvoj avatar naprimer ;)

Se bom potrudu! Drugače pa hvala!!

Aja pa povejte mi mal podatkov,da vam izpolnim podatke o klubu...

Ime društva:
Skrajšano ime društva:
Sedež:
Telefon:
Domača stran:
Nastanek:
število članov:
Informacije:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne jun 04, 2006 1:13 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
dej ti to rajš venomu pošl ZS, uradno mislm da še nismo društvo, smo pa v nastajanju :D

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Po jun 12, 2006 2:49 pm
Mja sej ni niti važno al ste društvo,klub,...Se napiše šač kar ste važno da je objavljeno na mojem portalu o Škoda portalu....
Aja!

A mate kakšn banner oz. se kdo ukvarja s tem,ker bi s časom tud bannerje dal gor....
Če se kdo ukvarja s tem naj mi sporoči...
Pa vabim vas,če se vam da da mal Škode opišete,svetujete pri nakupu Škod itd...

Lp

P.S.:
www.unlimitedfreaks.com

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
6 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na: