Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Garancija 6 let na prerjavenje ?!?

OdgovorObjavljeno: Po maj 16, 2005 9:28 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Imam škodo felicijo! Ker je bila še garancija sem dal popravit zadnja 5 vrata pritljažna. Na obrobu gume zadnje šipe je bila na vsaki strani rjasta bunkica. Stvar so mi rešili na škodinem servisu in dali nova 5 vrata!
Zanima me glede garancije! Ali mora biti ljuknja ali tudi rja ki ima mehurčke in če popravijo v skladu z garancijo. Če mi kdo lahko več o tem. Imam še na 2 mestih rjo (tam ni lukne amapk je rja malo napihjena z mehurčki)! zgoraj nad pritljažnih kjer so panti in zadnja vrata desna spodnji vogal. Pa sem se pozanimu tam sam so rekel da bojo popravil amapak so sam mal z čopičem se poigral in čez mesec dni se je rja pokazala nazaj :( !!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po maj 16, 2005 9:34 pm
Uporabniški avatarVoznik Pimped OctavijePrispevkov: 225Pridružen: Pe maj 06, 2005 6:36 am
Teoretično prerjavenje pomen, da prerjavi čez in čez, sam če maš garancijo ti morjo oni vseeno orenk poštimat! Sej ni nujno, da ti zamenjajo. Naj lepo vso rjo odstranijo in to do konca, da ne ostane niti ena žila rje več, pol nej ti pa pokitajo pa pobarvajo vrata al kar koli že maš! Ti sam reč, da nej naredijo dobr...

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po maj 16, 2005 9:35 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
garancija je na PRErjavenje. To pomen da mora rust pridit skoz..drgač ni nč :D)

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po maj 16, 2005 9:56 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
sam a te felicije res tok rade rjavijo? Sej octavie pa fabie nimajo več tega problema? A felicija še ni cela pocinkana???

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To maj 17, 2005 8:22 am
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
mish je napisal/-a:
sam a te felicije res tok rade rjavijo? Sej octavie pa fabie nimajo več tega problema? A felicija še ni cela pocinkana???

ja to je res(ni pocinkana fardimana mu pehta) *)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr maj 18, 2005 9:57 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Men so nova dal zadnja vrata sam so ti kurci na servisu za en kurc mi zrihtal tak da mi voda prihaja čez gumo! Jutri grem nazaj in bom naredil reklamacijo pa da vidim kaj bo rekel glede tisga ko so mi rjavino za en kur zrihtal !!! Sem imel skor en liter vode v rezervnem prostoru za kolo! *) Mater jim jebenu dajo vse nazaj dele razen nalepke felicija sem dobim novo ja pa vrata pritljažna! :) Men je felicija full dober avto res pa da je da je ena velikkkaaaaa napakaaaaa da ni pocinkan avto! :( Vidim pri dostim kolegi in pri drugih kako rjavi. Najraje zadaj pri 5 vratah zgoraj pri pantih in zadnji pragovi na vratih pa še kaj bi se najdlo! Sam to moraš zrihtat drugač je LUKNA!!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če maj 19, 2005 7:02 am
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Ako volis avto se da vse narest :)(

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če maj 19, 2005 5:46 pm
Prasci!!!! Dobil nova 5 vrata pa nč spobal če tesni. Sem bil na servisu in so rekli da moram plačat 10 čukov za gumo. :POP

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
8 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi