Avtor Sporočilo

<  Avto akustika in avto video  ~  Ekran avtoradia

OdgovorObjavljeno: Sr feb 20, 2013 12:15 am
Češki fan!Prispevkov: 16Pridružen: So jan 17, 2009 3:11 pm
Pozdravljeni,
zanima me ali bi mi znal kdo pomagat, imam namreč octavio 2 z avtoradiem nexus, vsaj zdi se mi, no vglavnem ta na sliki je :

Slika :D
pred kratkim ga je začel biksat ekran ,ki nekako dela, ko se mu zahoče. Po vklopu radia se na ekranu pojavljajo črte (vodoravno in navpično) do sedaj so se te črte prikazovale cca 5-10 minut, potem je delalo normalno. danes pa se ni več '' zbudil '' in je ekran le osvetljen grafike pa ni. Ali je možno da se problem pojavlja, ker mi avto več ali manj stoji pred blokom, pa mu škodita vlaga in mraz? :hmm:

no, kakorkoli bi kdo vedel kaj narediti, se splača zamenjati samo ekran, s katerim radiem bi ga bilo smiselno zamenjati?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr feb 20, 2013 1:38 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Zna bit softvaresko. Vem da se pri colombusu nekaj podobnega lahko pojavi, pa se reši z hard-resetom ali nadgradnjo softwara. Sicer obstaja možnost da je šlo tudi kaj strojnega, ampak najrprej preveri prvo možnost. Sicer za tvoj radio ne vem kako upravljati, tako da najbolje da se pozanimaš na Briskoda.com, ti bojo znal pomagat. Nexusov je v sloveniji bore malo, tako da nevem koliko je tu znanja o tem konkretnem radiu/navigaciji.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr feb 20, 2013 6:24 pm
Češki fan!Prispevkov: 16Pridružen: So jan 17, 2009 3:11 pm
Hvala.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če feb 21, 2013 11:23 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Ni kej. Upam da sem vsaj malo pomagal .. :blush:

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu