Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Octavia II

OdgovorObjavljeno: Po okt 31, 2005 10:52 am
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 31Kraj: KranjPridružen: Pe okt 28, 2005 2:54 pm
ja sm ze tm naredu, tko se loh zbrise tistle.

Ja kok je bla pa cenejs, pa nej kao nebi govoru okrog, tko mi pise v pogodbi. Ni blo ful velik, je blo pa mal vec kokr loh drugac zdilas.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po okt 31, 2005 2:08 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
aja.. ni tko velik. No ja... pol se niti ne splača, ker reklama je pa to vbistvu najbl učinkovita, za njih pa glih najcnej.. nateg skraka, če s tega stališča gledaš.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Po okt 31, 2005 6:04 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 31Kraj: KranjPridružen: Pe okt 28, 2005 2:54 pm
Se cist strinjam drugac, sam pa useen bols kt pa nc. Pa sm valda probou da bi mi dlal pac vec, sam mi ni glih ratal. So mi "oblubl", da tut Luka Spik ni dobu vec popusta. Sam kaj nej pa nardim, vesel sem da so mi saj tok dal - na tak nacin jest to gledam. Pa OK je ker sm v temu njihovmu skoda programu, k pol sm vablen na use prireditve k jih skoda kje prireja, pa sm kao "VIP gost" pa take stvari. Npr.: sm bil na unmu Ralliyu v MB k je bil polet, pa so kr lepo za ns poskrbel. Sicer se nism mogu z nobenmu pelat, sam je blo useen OK

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 29, 2005 1:13 am
Češki fan!Prispevkov: 29Kraj: LJPridružen: To maj 17, 2005 1:24 am
Se strinjam s prvimi minusi in sploh mi 15" kolesa na takem avtu izgledajo smešno. Na mojem so 17" in je super, tudi za vozit. Še bolj ne razumem testerjev, ko pravijo, da je škoda noter zelo glasna. Moja (1.9 TDI) je precej tišja od stare (1.8 20V) in precej tišja tudi od Honde CRV, ki sem jo vozil prejšnji vikend. Ko sem se vsedel nazaj v svoj avto, sem komaj videl, kako je nova Octavia tiha in sploh super. In na živce mi gre, ko primerjajo avte med seboj in ne primerjajo enakovrednih oprem, kot npr. v sobotnem delu pred časom, ko so primerjali 2.0 TDI octavio, pasata in A4, potem pa hvalili lego od audija, ki pa je imel doplačano športno podvozje in 17" kolesa. Nisem pa sploh še nikjer zasledil, da bi v kaki reviji potestirali octavio z 17" kolesi in športnim podvozjem.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 2 od 2
21 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu