Avtor Sporočilo

<  Tehnika  ~  Avto včasih skoraj crkne

OdgovorObjavljeno: So jul 24, 2010 9:35 am
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1139Pridružen: Ne avg 05, 2007 12:09 pm
Imam eno manjšo težavo. Avto je felicia letnik 1996, motor 1.3 monotronic 50 Kw. Torej včasih ko se premikaš v koloni oziroma avto kje obračaš - se pravi dost premikanja naprej nazaj, avto ob dodanem gasu in nato stisnjeni sklopki ter spuščenem gasu(ko morajo obrati past na prosti tek) skoraj crkne... Prižge se lučka za olje obrati padejo na 0 ampak se motor že naslednjo sekundo spet ulovi. Ne dogaja se vedno ampak se mi je zgodilo pa kar že velikokrat... Kaj bi blo? Loputa za spucat?

Pa še nekaj me zanima... Ob razdiranju airboxa pa menjavi filtra in vžigalnih kablov zdj ne vem več kam se priklopi tista cevka za vakum na zadnji strani vbrizga(monotronic)... Sem že vse prešlatal pa mi ni jasno, če mi lahko kdo poslika al pa pove kam točno se jo priklopi.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jul 28, 2010 7:54 pm
Uporabniški avatarznalecznalecPrispevkov: 517Kraj: LjubljanaPridružen: So avg 09, 2008 10:58 pm
Pozdravljeni

Zapacana loputa zraka ali pa nagaja kisikova sonda ( čiščenje ali po potrebi menjava ).

Lep pozdrav

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jul 29, 2010 3:09 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1139Pridružen: Ne avg 05, 2007 12:09 pm
Ok hvala, sej se mi je zdelo da bo kaj takega. Bom loputo spucal čez vikend.

Kam se priklopi cevka od vakuma na monotronicu sem pa ugotovil tako, da sem še enkrat vse vzel dol :P

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
3 prispevkov
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi