Avtor Sporočilo

<  Škoda Motošport  ~  Raimund Baumschlager z Škodo Fabio S2000 avstrijski prvak!

OdgovorObjavljeno: Ne okt 04, 2009 9:10 am
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4448Kraj: LogatecPridružen: Sr jul 25, 2007 8:00 pm
Abrahamovec je rally pred koncem sezone že sedmič zaporedoma osvojil državno prvenstvo!

Citiram:
Rally pred koncem avstrijskega državnega prvenstva je nov naslov in sicer že njegov sedmi zaporedni, ter osmi skupno, osvojil Raimund Baumschlager (Škoda Fabia S2000).
Avstrijski voznik, ki bo čez dober mesec slavil Abrahama, si je nov naslov pridirkal z zmago na rallyu ARBO Steiermark, na katerem je po odpeljanih 12-ih hitrostnih preizkušnjah slavil s 1:08,6 min prednosti pred presenečenjem letošnje sezone, Patrickom Winterjem (Mitsubishi Lancer evo IX). 3. je bil gost iz Poljske, Tomasz Kuchar (Peugoet 207 S2000), ki je pa je za zmagovalcem zaostal še dodatno minuto več. "Franz Wittmann mi je bil vedno vzor in ta da mi je uspelo zrušiti njegov rekord (osvojenih naslovov) me navdaja s ponosom. Naslovov in rekordov pa se ne osvajati brez odlične ekipe in super meterijala, zato gredo zasluge za uspeh tudi vsakemu izmed njih," je po rallyu dejal "Mundl", kateremu je to bila četrta letošnja zmaga.

Precej manj zadovoljen je bil po rallyu Andreas Waldherr (VW Polo S2000), ki je zaradi težav z menjalnikom odstopil na 4. HP, ter tako vpisal že tretjo letošnjo ničlo. "To pa je tehnika in motoršport. V zadnjih mesecih smo na avto zamenjali vse ključne dele, menjalnik pa je bil na servisu pri našem belgijskem "tunerju". Zdržal pa ni niti 80 km, kar še kako boli," se je po rallyu pridušal Andreas, ob katerem cilja nista videla niti Toto Wolf (Škoda Fabia S2000) in Waldemar Benedict (Peugeot 207 S2000) ter Walter Kovar (Mitsubishi Lancer evo IX).

foto: Harald Ilmer

LINK:

http://www.superspecial.si/Rally/Tujina ... zdice.html

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
1 prispevek
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na: