| Avtor |
Sporočilo |
< Splošno ~ Fabia RS ali.... |
|
mitja_gt
|
Objavljeno: Če sep 15, 2005 12:53 pm |
|
|
| Dedek MrazPrispevkov: 939Kraj: LjubljanaPridružen: Če sep 15, 2005 12:34 pm
|
Prozdravljeni!
Potrebujem karseda veliko informacij o Fabiji RS in Fabiji elegance TDI (74kw).... Poraba, lega, zanima me a so tisti sedeži v Rs-ki tut tok dobri kokr zgledajo lepi?
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
_VeNoM_
|
Objavljeno: Če sep 15, 2005 1:01 pm |
|
|
.:The Exorcist:. Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
|
mitja_gt je napisal/-a: Prozdravljeni!
Potrebujem karseda veliko informacij o Fabiji RS in Fabiji elegance TDI (74kw).... Poraba, lega, zanima me a so tisti sedeži v Rs-ki tut tok dobri kokr zgledajo lepi?
lp
evo stari malo pobrski!
http://www.skoda-team.com/viewtopic.php?t=367&start=0
P.S willkome
lp venom
|
|
Na vrh
|
|
|
super-B
|
Objavljeno: Če sep 15, 2005 7:40 pm |
|
|
bil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
|
Lej jz ti lahko tole povem: če razmišljaš kaj se bolj splača nabavt je to definitivno RS-ka! in še razlogi - če bi TDI 74kW ELEGANCE (RS-ka ima 30KM več  ) opremil s tako dodatno opremo kot jo ima RS-ka serijsko bi se cena le-te dvignila nad ceno RS-ke. Glede lege - RS-ka je serijsko spuščena -1,5cm, serijsko 16'' feltne in 205/45 nizkoprofilne gume tako da lega ni noben vprašaj! Ok več podatkov o RS-ki ti bo pa zihr znal povedat moj brat - Fabia RS.
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Pe sep 16, 2005 4:04 pm |
|
|
- Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
|
čaki... sam vrhniški klanec.. ko so spodaj nekaj delali, šel sem 60 v peti, kakšen kilometer pred izvozom logatec sm mel notr 170, potem sm pa nehal tiščat, ker sem šel pač vn v logatcu... pa ma 90 konj, prestave pa veš da so pr 6-tih sam mal bl na 'gosto' nametane, seveda ma mal več lufta pr 6tih, sam vseen...
Pa kr si opisal zihr gre z novo 2.0 naprimer...
Bi pa tud jst vzel rs-ko če bi med tem zbiral.. pač maš mal mn kufra, sam je mal več česa druzga
|
|
Na vrh
|
|
|
Stratus_
|
Objavljeno: Pe sep 16, 2005 4:19 pm |
|
|
oversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
|
RS-ka gre dost dobro..precej bi lahk tem rekli..Še Tiff Needell jo je pohvalu, kje nascal Cooperja za 0,6 sekunde..ma mal več understeera, ampak glede na to, da je dizl mašinca kr težka, sploh ni taka panika
moj najljubši stavek pa "so does the skoda with its red line at  :(:(  4700 rpm" hehee
|
|
Na vrh
|
|
|
super-B
|
Objavljeno: Pe sep 16, 2005 4:41 pm |
|
|
bil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
|
mish je napisal/-a: čaki... sam vrhniški klanec.. ko so spodaj nekaj delali, šel sem 60 v peti, kakšen kilometer pred izvozom logatec sm mel notr 170, potem sm pa nehal tiščat, ker sem šel pač vn v logatcu... pa ma 90 konj, prestave pa veš da so pr 6-tih sam mal bl na 'gosto' nametane, seveda ma mal več lufta pr 6tih, sam vseen... Pa kr si opisal zihr gre z novo 2.0 naprimer... Bi pa tud jst vzel rs-ko če bi med tem zbiral.. pač maš mal mn kufra, sam je mal več česa druzga 
drgač je od Vrhniškega klanca do Logatca še par dobrih kilometrov.... mišleno je blo do železniškega mosta na VRHU klanca
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Ne sep 18, 2005 4:51 pm |
|
|
|
aja.. nevem zakaj sem mislu da se govori o karavanki..
ja sej tja do mosta nekam sm tišču, pol sm nehu, nism hotu več. Btw.. začel sem s 60 v peti.
Sej pravm, če bi zbiral bi tud jst 130ko kupu, sam
ni pa to fenomen ki se drži samo rs-ke...
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Ne sep 18, 2005 5:45 pm |
|
|
|
ma dobr je lažja pa vse.. sam tud navadn TDI zlo lepo vleče v klanec.
Stick to the point & be real. Ne klele nevemkašne promocije zganjat.
Mitja_gt zanima nepristransko mnenje o enem in drugem in če se
splača dt tisti denar več za fabio.
pa še neki mi razlož ko smo glih pri temu:
za ta avto pa seveda čisto drugo podvozje kot navadne fabie
Ali ne gre samo za druge fedre in amortizerje?
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Ne sep 18, 2005 6:05 pm |
|
|
|
ej.. pa niti omenu nism druge znamko no!
(vidm pa da sm pozabu tm dodat RS)
Podvozje bi se rekl da je ojačano.. še vedno je to fabijino, podvozje.
Citiram: No tolk drugače pa itak da vsi TDI-ji lepo vlečejo pa turbince lepo laufajo!
no sej to je pa bistvo vsega. Ker če kupuješ se pol vedno samo vprašaš a sm prpravljen dt za 20km več, tolk več denarja itn..
|
|
Na vrh
|
|
|
mitja_gt
|
Objavljeno: Sr sep 21, 2005 8:39 pm |
|
|
|
Ok hvala za vse odgovore. Jutri je drugače pay day ko se gre vplačat fabia. Danes sem jo šel na Verovškovo gledat in sem samo rekel...To BOM mel... samo ta nima dovolj opreme tako da se bo naročila z nekaj dodatne opreme..
Glede vrhniškega klanca pa  , na isti lokaciji kjer ste sprobaval sem z puntom GT pospeševal od 100kmh v peti . Malce čez 190 je kazal ko sem priletel čez "prvo merilno točko", ampak poraba griva je bila pa.... :doh:
Ne zastopim pa zakaj avto nima el. ogledal v serijski opremi?
No sej se še kaj vidmo, ko bo prispela domov....se pa priporočam za kakšno vožnjo z serijsko RS ali čipano da malce vidim kaj me čaka
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
mitja_gt
|
Objavljeno: Sr sep 21, 2005 8:46 pm |
|
|
|
Ja pa še to... kok ma razmik med vijaki .....je treba zimske kupit
lp
|
|
Na vrh
|
|
|
_VeNoM_
|
Objavljeno: Sr sep 21, 2005 10:07 pm |
|
|
.:The Exorcist:. Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
|
ufff da se zihr kej dobit, sam dobr treba zvohat
|
|
Na vrh
|
|
|
|