Avtor Sporočilo

<  Novosti pri Škodi  ~  Nova Škoda Superb!

OdgovorObjavljeno: Ne avg 03, 2008 9:30 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 518Kraj: MedvodePridružen: Pe feb 23, 2007 3:23 pm
Luksuz gor dol. Potem je naprimer kakšen hyundai sonata bolj luksuzen avto kot naprimer VW passat ali pa Audi A6, ki je že skoraj vsak drugi avto na cesti.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po avg 04, 2008 7:11 am
znalecznalecPrispevkov: 1491Kraj: LjubljanaPridružen: Po sep 17, 2007 7:17 pm
davie je napisal/-a:
dejc je napisal/-a:
Svetla plat je, da si bo lahko bistveno več ljudi privoščilo avto višjega razreda oz dobimo več za manj €.
več ljudi bo imelo superba, tem manj bo luksuzen; avto višjega razreda naj bi bil bolj za manjši krog ljudi pomoje.

Če gledaš skozi € oči potem je odgovor da. Če gledaš skozi oči kvalitete pa je to povsem druga pesem. Cena v mojem pogledu avto še ne naredi luksuzen.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To avg 05, 2008 11:43 am
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 457Kraj: MengešPridružen: To jan 02, 2007 1:44 pm
Se pridružujem. Lep primer so avtomobili znamke BMW. So kao kvalitetni pa že kr dost dragi avti. Za moj okus je Škoda bolši avto kar se tiče ergonomije in vsega. Pa ne mislit da sm nek Škoda fan. Men more avto pač bit všeč zunaj in notri. Npr. BMW mi je všeč samo zunaj... ampak to je spet stvar okusa.

Je pa definitivno res, da € ne pomenijo še kvalitete. Dost € pomeni tudi plačilo same značke na avtu.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 9:20 am
Uporabniški avatarŠkoda majstrPrispevkov: 137Kraj: LjubljanaPridružen: Po jun 12, 2006 2:50 pm
Jaz še zmeraj mislim, da bi mogel biti vsaj še malo dražji......npr. Superb je od identične Octavie (isti motor, oprema) dražji za manj kot 4000€....to je po moji oceni občutno premajhna razlika....zanima me, kaj si bo mislila večina ljudi, ki znamke Škoda ne pozna tako dobro, o Škodi Superb???
p.s. pa ne mislit, da imam kaj čez Škodo, samo ljudje bodo po mojem v večini mislili, da gre za cenen avtomobil ( kar seveda za moje pojme NI! ).

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 9:54 am
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 457Kraj: MengešPridružen: To jan 02, 2007 1:44 pm
no ravno o premajhni cenovni razliki tudi jst govorim...če je to že luksuzen avto nej ma tud potem tako ceno. To je gledano iz stališča luksuza. Po drugi strani za nas smrtnike je pa to super, kajti sam dam raje tistih 4000 € več in imam AVTO v pravem pomenu - pa ne mislit da je Octavia slab avto

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 2:59 pm
Uporabniški avatarŠkoda majstrPrispevkov: 137Kraj: LjubljanaPridružen: Po jun 12, 2006 2:50 pm
Kot zgleda, so pri Škodi s cenami želeli Superba narediti malo bolj zanimivega in privlačnega za ljudi, močno upam, da jim bo to uspelo!!!
...za prejšnjega Superba tega ne bi moral trditi: moj oče je namreč kupil Superba, ki je takrat stal nekaj čez 6 mio tolarjev....čez dobri dve leti in prevoženih nekaj čez 30k km so mu ga pri pooblaščenemu prodajalcu Škod ocenili na 1,8 mio s pripisom, da je avto nezanimiv ( o.p. ga ne vzamejo ). Ironija pa je, da praktično isti človek, ki je pred dvema letom hvalil Superba, čez dve leti trdi,da je avto nezanimiv. Praktično je ta oseba sama sebi pljuvala v skledo......sedaj oče vozi ( na žalost oz. na srečo ) novega Passata...

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 3:20 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 489Kraj: velenjePridružen: Sr maj 30, 2007 9:35 pm
Vlka fora novega superba je cena!

Si predstavljate cloveka ki bo sel gledat npr. pasata oz. audia a6!
kaj bo ugotovil...da dobi pri skodi bolsi oz. novejsi avto, z več opreme, in za dost manj dnarja!!

Za kaj se bo odloču?

Tist k gleda na dnar bo tko vzel superba...ce pa ne ga bo pa sigurno fejs vest pekla!

Poanta je pa tudi to da se z novim superbom cilja na kupce octavi!

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 4:38 pm
Seba ima čisto prav, ko je rekel, da je Superb 1 kot avto nezanimiv. Vsi vemo zakaj-podoben passatu.

Verjetno, da tudi Zelenko ni zgrešil bistva, ko je omenil, da se cilja s ceno Superba 2 na kupce Octavij.

Je pa potem vprašanje na koga se cilja s ceno (morebiti znižano?) sedanjih Octavij ? na voznike Fabiij?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 6:27 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 489Kraj: velenjePridružen: Sr maj 30, 2007 9:35 pm
Ja sej ce gledas da si dobro opremis fabio lahko za ta dnar dobis octavio...sam velik ludi je k nocjo met tok velkega avta...k je pa dost vecja razlika fabia-octavia kot pa octavia-superb!

Mislim nam ljubiteljem skod more bit to se tolk bol noro...bomo ces cajt vsi vozli superbe :buny:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 6:28 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Pred 15 min sem vidu bordo rdečga novega superba, sem šel glih čez prehod on pa mimo. Hud je hud :bow:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 8:14 pm
Mogoče kje v LJ ? Namreč jst sm se pred parimi dnevi isto vozil za, vštric in pred njem - saj take barve je bil namreč.

Avto je pa za dol padt ane :blush:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 8:42 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
ne ne pri nas v Trbovljah. Verjetno je bil kak od Malgaja

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 9:21 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
Stratus, veš kje me najdeš če bi rad peljal 2.0TDI DSG. :cool:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 06, 2008 10:17 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
KNEZO je napisal/-a:
Seba ima čisto prav, ko je rekel, da je Superb 1 kot avto nezanimiv. Vsi vemo zakaj-podoben passatu.

Verjetno, da tudi Zelenko ni zgrešil bistva, ko je omenil, da se cilja s ceno Superba 2 na kupce Octavij.

Je pa potem vprašanje na koga se cilja s ceno (morebiti znižano?) sedanjih Octavij ? na voznike Fabiij?

Obstajajo tudi taki katerim je superb preprosto prevelik avtomobil, in imajo raje octavije. Za ceno nekega srednjega superba dobiš L&K octavio 4x4, kjer pa ni da ni ...

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če avg 07, 2008 6:48 am
dbola je napisal/-a:

Se bom najavil, ti moram še eno novost na mojem pokazat :twistedevil:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če avg 07, 2008 8:29 am
dbola je napisal/-a:

A lahko tudi jst se javim ? :twistedevil:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če avg 07, 2008 8:30 am
mish je napisal/-a:
KNEZO je napisal/-a:

Obstajajo tudi taki katerim je superb preprosto prevelik avtomobil, in imajo raje octavije. Za ceno nekega srednjega superba dobiš L&K octavio 4x4, kjer pa ni da ni ...

To je res in se popolnoma strinjam. Nekateri imajo radi majhne avtomobile, nekateri srednje...jst pa čimvečje :)

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 18 od 22
371 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu