| Avtor |
Sporočilo |
|
|
poršejček
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 11:59 am |
|
|
Škoda loverPrispevkov: 184Pridružen: Pe avg 26, 2005 5:11 pm
|
kokr sm slisu gre autoemona dokoncno k vragu!Porsche Verovskova jih je zjebala do konca
Mi smo tm kupil avto, in ga vs cas tm serviseral, ker so mel dougoletne izkusne, zdj ga bo treba pa k salabajzerjem (vajencem) na verovskovo vozt :doh:
A kdo ve za kak dobr (original) skodin servis okol LJ, ker k verovskovi se nam ga res ne vozi!
LP
|
|
Na vrh
|
|
|
Grega
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 12:44 pm |
|
|
Psihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
|
Ej jz pa z tem servisom nimam preveč dobrih izkušnj. Menal so mi alternator in sklopko. Vidš kaj morm zdej popravlat pred dvem mesecema sm zamenu alternator zdej pa ta tedn menam še sklopko.
|
|
Na vrh
|
|
|
poršejček
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 1:42 pm |
|
|
|
Cist vrjamem, res je pa da mamo mi veze in so se glede avta res potrudl, in zmer je bil upran zunaj in znotrej!
Useen jih je skoda
|
|
Na vrh
|
|
|
Stratus_
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 1:48 pm |
|
|
oversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
|
Heh če so avte rajš prali, kot popravljali pol nč čudnga..js z autoemono nimam dobrih izkušenj..no tud vez nimam
Drgač pa že sam, če po telefonu kličeš verovškovo, dobiš občutek, da ti bi radi pomagali..če pokličeš autoemono je pa tko, ko dab jim blo odveč govort..
to je samo moje mnenje in izkušnje, da ne bo kdo kej zameru
|
|
Na vrh
|
|
|
poršejček
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 1:54 pm |
|
|
|
kaka zamera, lepo te prosim!
Ne lej avto so postimal tip-top, zmer smo dobil nadomestnega, nazaj pa dobil svojga se opranga!
Mah pustmo zdj to, uglaunm jz verovskovi ne zaupam!
Lp
|
|
Na vrh
|
|
|
Stratus_
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 2:15 pm |
|
|
|
Maš še na Samovi servis za škode..Tm pr stadionu v Bežigradu na desno..Avtomerkur je to drgač
|
|
Na vrh
|
|
|
poršejček
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 2:47 pm |
|
|
|
poznam AVTOMERKUR, sam jz sm mislu s kerimi mate vi dobre izkusne in jih "priporocate", ceprou si zelim bit tm cim mn
|
|
Na vrh
|
|
|
Škodilak
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 3:50 pm |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 14Kraj: LjubljanaPridružen: Ne maj 08, 2005 12:12 am
|
Jst vozm svojo octavio gor v podutik h suhadolcu, pa še zmeri mi je ful dobr naredu. Celo enkrat k nism meu dnarja mi je hotu kr popravt pa je reku da mu bom prnesu k bom mel (bil sm pa prvič pr njemu). Pa tko je, on zase dela, po vseh teh večjih hišah je pa tko da sam za plače delajo, pa jim je usen tud če več ne prideš! pa še skor enkrat cnej k drugje pa pooblaščen serviser je. Tko da jst njega priporočam!
|
|
Na vrh
|
|
|
Stratus_
|
Objavljeno: To avg 30, 2005 4:00 pm |
|
|
|
Sm bil enkrat pr njemu na testerju in mi je povedu, da je lambda že slaba naj jo čim prej zamenjam..pa zamenju mi je ETC senzor.. S sabo sm mel pa malo premal denarja in sm mogu na bankomat..pa je reku, da ni problema in sm mu pol nazaj pršu plačat, tko da je pomoje kr vredn zaupanja
|
|
Na vrh
|
|
|
dugi7
|
Objavljeno: Sr avg 31, 2005 8:22 am |
|
|
Bela StrelaPrispevkov: 589Kraj: Bogu izza noguPridružen: Pe maj 06, 2005 8:03 am
|
Jest sm slišu d je Škoda Škerjanc v Domžalah kr u redu servis!
|
|
Na vrh
|
|
|
poršejček
|
Objavljeno: Sr avg 31, 2005 10:05 am |
|
|
|
Fabia RS je napisal/-a: Ej poršejček kje ti vidiš vajence na Verovškovi. Boš mogu enkrat it z mano da ti jaz malo nov servis razkažem!! Jaz servisiram okol 40 avtov nobenih težav!! Je pa res da prej tudi z Autoemono ni bilo težav!
ajd zmenen, ne sj "vajenci" je blo bl v tem smislu mislen da nimajo s skoda prou izkusn (vem, deli so enaki kt ostal VAG), sam sm mal skepticn, priznam  sj k bo treba kej na servis jt bomo sli vrjetn tja, se slisva
LP
|
|
Na vrh
|
|
|
poršejček
|
Objavljeno: Sr avg 31, 2005 10:07 am |
|
|
|
dugi7 je napisal/-a: Jest sm slišu d je Škoda Škerjanc v Domžalah kr u redu servis!
ja za tega sm jz tud slisu da je kul!
Pazi to anekdoto:
sestricna ma polota 2000 se mi zdi, kuplen pr kondorju v BTC-ju, pa je mogla pac servis delat in gre ona tja, pa ji tip rece, ja to bo stal pa 120K  , ok kul, se ona pele nazaj grede domov mim Škerjanca, pa se tm prasa (isti deli pa to), ji rece, ni problema 70K, sam knjizice vm ne morm stemplat.Je dala Škerjancu zrihtat, racun pa prlepla not v knjizco in je stvar resena
|
|
Na vrh
|
|
|
super-B
|
Objavljeno: Sr avg 31, 2005 12:07 pm |
|
|
bil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
|
poršejček je napisal/-a: ....ni problema 70K, sam knjizice vm ne morm stemplat....
jah sam pol je isto kt da bi šel nekam h kakmu mehaniku pa ti zrihta.... če ni štemplana servisna... :banghead:
|
|
Na vrh
|
|
|
poršejček
|
Objavljeno: Sr avg 31, 2005 12:42 pm |
|
|
|
super-B je napisal/-a: poršejček je napisal/-a: ....ni problema 70K, sam knjizice vm ne morm stemplat.... jah sam pol je isto kt da bi šel nekam h kakmu mehaniku pa ti zrihta.... če ni štemplana servisna... :banghead:
ja sam so originalni deli (s stemplom VAG-a)
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Sr avg 31, 2005 12:46 pm |
|
|
- Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
|
fotr je tud passata ene 2x pelu k škrjancu, pa je tud knjižco poštemplov. Pač škodin štempl, sam je pa vseeno vneseno v VAG bazo podatkov, da je servis opravljen  Smo pa redne stranke tm. Off topic: Ravno včeraj je pelu svojo tanovo octavio tja. Jap že prvih 30k km. Od aprila. Jst rabm še 3k km, passat pa že ima dovolj km za naslednji servis.
|
|
Na vrh
|
|
|
VelikiGoban
|
Objavljeno: Če sep 01, 2005 2:04 pm |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 6Pridružen: Pe maj 06, 2005 5:37 pm
|
poršejček je napisal/-a: kokr sm slisu gre autoemona dokoncno k vragu!Porsche Verovskova jih je zjebala do konca Mi smo tm kupil avto, in ga vs cas tm serviseral, ker so mel dougoletne izkusne, zdj ga bo treba pa k salabajzerjem (vajencem) na verovskovo vozt :doh: A kdo ve za kak dobr (original) skodin servis okol LJ, ker k verovskovi se nam ga res ne vozi! LP
Končno! Kolk živcev bi mi pršparal, če bi se to zgodil pred par leti! Autoemona ima moj glas za najslabši avtoservis vseh časov!
Svetujem Suhadolca, če pa gre za zelo specialna popravila, bo pa že on povedal za pravega strokovnjaka.
|
|
Na vrh
|
|
|
buco
|
Objavljeno: Če sep 01, 2005 9:34 pm |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 2Pridružen: To avg 30, 2005 8:38 pm
|
Pri škoda škerjanc zelo prijazni in vse. Nadomestni avto in še kaj. Ko si zraven ko delajo je gud(povprečno) ko sem pa pustil tam avto pa srem dobil poraz nazaj tako da ga odsvetujem. Jst sem popolnoma razočaran nad delom mehanikov. Svetla točka je šef in morda še en poba ki dela not. :banghead:
|
|
Na vrh
|
|
|
|