Avtor Sporočilo

<  Srečanja  ~  Škoda Kup - 9. - 10. Junij 07 na Mobikrogu

OdgovorObjavljeno: Ne jun 10, 2007 8:37 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2562Pridružen: Pe maj 06, 2005 9:34 am
No, zbralo se nas je kar (presenetljivo) veliko, spoznala sem tudi veliko novih članov. Na splošno sem se kljub savni imela odlično. Jutri naložim slike in kakšen flmček, zdaj se grem pa rehabilitirat (utrujen kuhan rak). :D

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne jun 10, 2007 8:43 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Peče ane :P

No morm pohvalt organizatorje, blo je fajn! Mal gledanja tekme, malo vožnje (do krškega pa nazaj) večerja in obilico smeha :cool:

Pa venoma moram pohvalit. Je zelo vzoren voznik. Tako nizke porabe že dolgo nisem imel (4,8) :P

Zadnjič spremenil mish, dne Ne jun 10, 2007 8:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne jun 10, 2007 8:43 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Jaz sm pršu pa kmal šu! Res je blo vroče sam za 5 minut pa je v avtu tak hiter se segrel da........ Vidu sem tam park za skoda-team sam je bil bolj majhen! No upam na kake slike in filmčke kak je bilo.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne jun 10, 2007 8:45 pm
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
po slikah sodeč kr zanimivo zgleda

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jun 11, 2007 8:08 am
Simply cleverPrispevkov: 690Kraj: CeljePridružen: Sr jun 22, 2005 6:46 pm
;#

Bilo je noro, ampak pekoče.

Bom probu čim prej uredit filmček dogajanja.

lp

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Po jun 11, 2007 8:54 am
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2562Pridružen: Pe maj 06, 2005 9:34 am
mish je napisal/-a:
Peče ane :P

:twistedevil: Da ne bo kakšna čudna slikca zašla v Škoda team album. :twistedevil: :D

dj_greg je napisal/-a:
Jaz sm pršu pa kmal šu! Res je blo vroče sam za 5 minut pa je v avtu tak hiter se segrel da........ Vidu sem tam park za skoda-team sam je bil bolj majhen! No upam na kake slike in filmčke kak je bilo.

Večina se nas je cvrla ob progi ali savnala pod arafatom. Take vročine ne pomnim, naj namignem, da sem danes enako oblečena kot včeraj, tudi ko se slečem. :hysterical:

@ eclipse: Kje se pa ti spet postopal? Ne mi rečt, da si se učil. :P

Slikce že nalagam na http://leprotto.moj-album.com/.
Slike iz mitinga so sicer že gor, vendar mi je ta album malo podkuril, ker mi je slike razmetal vsepovsod in jih ne morem spravit v nek vrstni red.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jun 11, 2007 1:56 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4Pridružen: So maj 19, 2007 12:49 am
:cool: no, moram reči, da sem se imel tudi jaz fino in tudi kar nekaj novih članov smo dobili. Nasplošno je bilo dobr in mislim, da bi morali večkrat organizirati piknik in res je tudi to, da zna VeNoM šparat z gorivom.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jun 11, 2007 7:34 pm
Škoda loverPrispevkov: 207Kraj: MariborPridružen: Ne jun 10, 2007 7:31 pm
Pozdravljeni. Sem nov član skoda team-a in naj vam povem, da je bilo na mobi krogu res peklensko vroče tudi sam sem odnesel opekline drugače pa so bile v nedeljo vse tri dirke zanimive in dokaj namete....razočaran sem bil nad številom tekmovalcel kot tudi gledalcev ampak ok....strinjam pa se z bingotom da bi trebalo naredit res en fajn piknik da se zberemo vsi pa mogoče tudi zapeljemo malo naokoli v koloni pol pa fešta do jutra..... :lasko: :union: :frutek:

ps: žal je lahko vsem ki niso prišli

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jun 11, 2007 10:35 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 478Kraj: TolminPridružen: Ne maj 15, 2005 10:20 am
Se je splačalo potrpet te 3 ure v sedežu.. ;# :):

Dobro da sm mel belo majco,saj čene bi imeli člani skoda-teama,prav prijetno pojedino... :P

Družba super! Vzdušje super! Dirke so bile tudi super (najbolj tazadna),vendar so se mi smile une fabije,ki jim pravilnik ni dopuščal slick gum ampak so morale voziti s seriskimi,ki pa so bile po 2 krogih že do dobra pregrete in je samo še škripal... :doh:

Se že veselim naslednjega srečanja...

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jun 11, 2007 11:49 pm
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
leprotto je napisal/-a:
@ eclipse: Kje se pa ti spet postopal? Ne mi rečt, da si se učil. :P

učil sem se :P k*rc, tak čas v letu je..

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jun 12, 2007 3:49 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 8Kraj: SenovoPridružen: Po maj 28, 2007 6:36 pm
Morm rečt, da sm se tudi js mel fino! Dirke so bile super prav tako družba in organizatorji, pohvala! Mal sm jih odnesu z rdečo faco in z odtisom očal..sonce ga malo sralo :): Drugače blo pa super!

lp :cool:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jun 12, 2007 6:04 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4Pridružen: So maj 19, 2007 12:49 am
js pa mislm, da je že skrajn cajt, da date nalepke na avtomobile, da se nau kdo zgubu med škodami ;#

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jun 12, 2007 6:12 pm
jaz jo že mam na sprednji šipi zdaj pa še bom dal na zadnjo da se ve kod smo pod to nalepko pa še moj nick :hysterical:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jun 13, 2007 6:38 am
Samo tisti BMW sendvič je pa čist bad karma. Bogemu Janezu ni bilo nič jasno. :blink:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jun 13, 2007 4:20 pm
ja če pa je preveč pumpal in je pumpa šla u k**** pa je pristav med bmwji.....hoto se je malo pocartat pa ga je bmw udaril :cool:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jun 13, 2007 8:36 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
:hysterical: Dober je bil ta sendvič! Sem vidu tega fijatka ko sm pršu na mobikrog (mislim da je bil ta rdeč je bil) se je neki ogreval in pri noru iz one stranske in šibal proti mobiju. Sm mu za pizdo vozu da vidim kak to gre pa kr..... sam šaltu je pa počas se odaljeval! :):

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jun 21, 2007 11:35 am
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 51Kraj: ŠkocjanPridružen: So feb 18, 2006 6:05 pm
Men je bilo vse lepo in prav samo vroče je bilo kot :devil: da so bile na obrazu posledice. upam da se spet kmalu srečamo!!

lp

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 3 od 3
51 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi