Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Lepilo na laku

OdgovorObjavljeno: Ne mar 18, 2007 8:49 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 354Kraj: TrbovljePridružen: To jun 20, 2006 5:42 am
En dan, sem videl da mi desna letvica na oktaviji malo stran visi, in sem zalimal kar iz super atakom, ker nisem pazil mi je lepilo steklo na barvo.:doh: Ali in s čim je to mogoče spravit dol, brez poškodbe laka? V trgovini z lepili, barvami .... niso vedeli. :blink:

Lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne mar 18, 2007 9:38 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Zelo težko, da bo kaj rešitve, saj sekundno lepilo je neke vrste topilo, saj če ga naneseš na sprednje okno, ti ga zna stopit oz. če temu lahko rečemo ''razžrti''.

Pozanimaj se pri kakem TOP FINISH če je kaj rešitve.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne mar 18, 2007 10:55 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
jajajaj... sekundnega pa nevem če boš kar tako dol spravu. Poizkusi z benicinom. Ali pa mogoče kontaktspray (spray za čiščenje kontaktov - samo nisem 100% če ne poškoduje laka, samo glede na to da ne poškoduje plastike ipd. na vezju, bi znal ne poškodovati laka).

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne mar 18, 2007 11:32 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 354Kraj: TrbovljePridružen: To jun 20, 2006 5:42 am
Probal sem iz nitrotam in iz fenam, sem mislu da bi segrel in bi odstopilo, pa ni niti malo.

Bom poskusil še z bencinom ali pa s kontakspreyem... sej zgubit nimam kaj.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 19, 2007 6:29 am
Uporabniški avatarznalecznalecPrispevkov: 765Kraj: PreshgainPridružen: Pe jul 07, 2006 8:01 pm
Odstranjevanje cianoakrilata je misija nemogoče! Kot olajšavo ti naj povem, da je pa zadeva občutljiva na vlago. Torej, sčasoma bi ga odstranila voda (pranje, dež,...). Najučinkovitejša je pa kar tvoja slina. Preverjeno! Če pa deluje tudi kot topilo podlage, kar je Venom napisal, ti pa zna tam ostati "spominek"!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 19, 2007 9:46 pm
Ojej kaj sem storil :doh: :doh:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To mar 20, 2007 10:26 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Fabia RS je napisal/-a:
Pusti tako kot je brez kakršnih koli razredčil in topil, ker bo šla barva.

Točno to. :cool:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To mar 20, 2007 10:52 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Z bencinom (navadno razredčilo) lahko kar mirno probaš (kako bi bilo če bi bencin topil barvo - bi trčetrt avtomobilov blo brez barve okoli odprtine za tankat), ne dotikaj pa se nitro razredčila. Za kontakt spray pa tudi mislim da ne topi barve.

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
8 prispevkov
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi