Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Octavia 2 / Golf 5 problemi in tezave

OdgovorObjavljeno: Če dec 21, 2006 4:13 pm
Škoda loverPrispevkov: 336Pridružen: Ne jan 15, 2006 10:26 pm
kar nekaj znancev poznam ki so si omislili enega izmed goraj nastetih avtomobilov in vecinoma vsi tarnajo nad temi avti.

dva sta prej mela ovtavijo 1, nekaj jih poznam s hyundaji in golfi 4 in vsi mi pripovedujejo da bi novo octavijo in golfa najraje sezgali :blink:

nikoli ne ves kdaj ti ne bo vzgal, ful neki problemi s elektriko, sosed ima golfa 5 1.9 TDI in je vsak mesec na servisu ... v bistvu ga vec cidim okol se vozit s nadomestnim vozilom kot s novim golfdom :N:

a so res taka jajca tile novi VAG avti ... kaj se dogaja ?

moja octavija 1 (tok tok) tece kot urca ze 150.000 km in me ful mika nova octavija ker mi je res lepa ... samo ko tole slisim .... bom lepo se naprej fural mojo ....

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če dec 21, 2006 5:21 pm
Uporabniški avatarNajmlajši a najhitrejšiPrispevkov: 585Pridružen: To nov 01, 2005 9:13 pm
Za Golfa V je blo na začetku slišat kar polno problemov (verjetno je malo prehitro prišel v proizvodnjo), ne vem kako je zdaj.
Pri Octaviah še nisem slišal za kakšne bolj resne tehnične težave. :uns:

Bodo še drugi kaj povedali.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če dec 21, 2006 7:30 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
z novo octavio ima probleme Puhi. Sam jo je kupil res takoj ko je prišla ven.
Ponavadi je tako, je prve pol leta od prihoda na tržišče še niso popravljene oziroma odkrite vse napake. Več ali manj je povsod tako.

Sicer ima fotr novo octavio z cirka 95k km in ni bilo nič kaj posebnega narobe (kondenz v sprednji luči, pa nosilec 'amortizerja' prtljažnih vrat se je nekako zlomil)

Octavie 1 pa predvsem po faceliftu delujejo kot urice. moja ima 250kkm in ni šlo nič drugega kot štarter (tok-tok). Na servisu pravijo da so prodali leta 2001 eno enako kot je moja, sedaj ima že 350k km in še nič ne diši po kakšnih dražjih popravilih ipd.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če dec 21, 2006 7:38 pm
Uporabniški avatarPsihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
Une taprve majo težave, drgač pa druge nimajo.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če dec 21, 2006 11:57 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2562Pridružen: Pe maj 06, 2005 9:34 am
Jaz sicer za golfa in octavio ne morem nič reči, ampak pri nas v službi imamo nove passate tdi v katere med servisnimi intervali tankajo po 5 do 6l olja. Prvo so mislili, da je to zato, ker so bili avti novi, potem se je pa zadeva samo še stopnjevala. Voženi so pa vsi normalno in na relacije.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe dec 22, 2006 12:26 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
kateri? 2.0TDI? Mal več olja požre (fotrova), sam mislm da ni hudga,

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe dec 22, 2006 7:13 am
Uporabniški avatarŠkoda majstrPrispevkov: 105Pridružen: To dec 20, 2005 1:16 pm
Fotr ma zdej eno leto pa pol golfaV 1.6 bencinarja pa ni mel še nobenih problemov z njim. Upam da tako tud ostane.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
7 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi