Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Fabia Combi-potrebujem mnenje

OdgovorObjavljeno: Po sep 04, 2006 7:19 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 2Pridružen: Po sep 04, 2006 7:07 pm
Živjo!

No, jaz se pa v bistvu prvič odločam za nakup Škode in sicer Fabie Combi. Sem zasledil v katalogih verzijo 1.6 TDI, ki se mi zdi res krasna različica. Vendar pa se zanimam za nakup rabljene-leto, morda tudi dve, ali pa testne. Ta verzija 1.6 TDI je verjetno nova verzija, ker je med rabljenimi ni zaslediti- se prodajajo samo 1.9 SDI. Res bi vas prosil za kakršne koli informacije glede Fabie Combi, pa vaša mnenja. Pa malo me zanima ta razlika med 1.6 TDI in 1.9 SDI če mi ve kdo kaj povedat. Slišal sem tudi, da tudi SDI ni tako NEposkočna. Kaj pa mislite glede stroškov registracije-mislite da je ful razlika? Je pa tako da avto rabim povsem za normalno uporabo. Hvala za odgovore že vnaprej!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po sep 04, 2006 7:30 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
za 1.6TDI slišim prvič. Verjetno misliš 1.4TDI, kajti 1.6 je ni tudi v ceniku.
Sicer nevem kako se vozi 1.4TDI, vem pa da je 1.9SDI za nezahtevno uporabo popolnoma zadovoljiv (vozil sem tako fabio kot golfa sdi) samo vedi pa da prehiteval ne boš kaj preveč. Pomojem je motor nekako primerljiv z 1.4 MPI (bencinar) po moči je tam-tam, mogoče ma malo več navora. Za 1.4TDi nekateri pravijo da se ga je treba izogibati kot hudič križa, čeprav spet z drugih koncev prihajajo popolnoma drugačni vtisi. 1.4TDI je sicer tri valjni motor. Mogoče razmisli o kakšni malenkost starejši 1.9TDI?

Toliko za enkrat, če te še kaj zanima pa vprašaj ;)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Po sep 04, 2006 7:56 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 2Pridružen: Po sep 04, 2006 7:07 pm
Ja, ja...1.4 sem mislil TDI...se opravičujem

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po sep 04, 2006 7:59 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
nič hudega ;)

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu