| |
| Avtor |
Sporočilo |
< Splošno ~ Nova Škoda Octavia |
|
Prva Škoda
|
Objavljeno: So feb 15, 2025 5:13 pm |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 2Pridružen: So feb 15, 2025 1:44 pm
|
Pozdrav vsem. Prvič v karieri sem stopil v Škodine ,,škornje,, Lastim si Octavio, 1.5,150 KS, bencin, karavan, grafitno siva. Od julija 2024 do sedaj prevoženo 10 tkm. Do sedaj nobenih težav (trkam),zelo zadovoljen. Morda me je na začetku malo motil tisti -cuk- ko se vklopijo vsi štirje cilindri, ampak sem se navadil, tako da sedaj skoraj ne opazim. Poraba, sedaj zima in zimske gume 5.8, max je bilo 6.0. Poleti pa 5.5 povprečje. Tako da sem res zelo presenečen nad porabo Lušna vožnja, udobna, avto prostoren, lahko kolesa zložim notri in ne rabim več priključka kot pri prejšnjim avtu. Sem pa opazil, da jih pri nas ni -še- na cesti veliko. Sicer ne vem zakaj, ampak tako je.
|
|
Na vrh
|
|
|
pikapoka612
|
Objavljeno: Pe mar 07, 2025 2:02 pm |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 44Kraj: MariborPridružen: Pe jun 11, 2021 1:53 pm
|
Prva Škoda je napisal/-a: Pozdrav vsem. Prvič v karieri sem stopil v Škodine ,,škornje,, Lastim si Octavio, 1.5,150 KS, bencin, erp sistem karavan, grafitno siva. Od julija 2024 do sedaj prevoženo 10 tkm. https://www.shopsy.si/Strojna-Oprema/Do sedaj nobenih težav (trkam),zelo zadovoljen. Morda me je na začetku malo motil tisti -cuk- ko se vklopijo vsi štirje cilindri, ampak sem se navadil, tako da sedaj skoraj ne opazim. Poraba, sedaj zima in zimske gume 5.8, max je bilo 6.0. Poleti pa 5.5 povprečje. Tako da sem res zelo presenečen nad porabo Lušna vožnja, udobna, avto prostoren, lahko kolesa zložim notri in ne rabim več priključka kot pri prejšnjim avtu. Sem pa opazil, da jih pri nas ni -še- na cesti veliko. Sicer ne vem zakaj, ampak tako je. Grafitno siva Octavia 1.5 150 KS – vožnja prijetna, poraba pozimi 5.8, poleti 5.5 Zelo prostoren avto, kolo gre noter brez težav Opazil sem, da jih na cesti še ni veliko, zanimivo
|
|
Na vrh
|
|
|
rkambi
|
Objavljeno: Pe avg 22, 2025 6:16 am |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 8Pridružen: To jul 08, 2014 7:43 am
|
Prva Škoda je napisal/-a: Pozdrav vsem. Prvič v karieri sem stopil v Škodine ,,škornje,, Lastim si Octavio, 1.5,150 KS, bencin, karavan, grafitno siva. Od julija 2024 do sedaj prevoženo 10 tkm. Do sedaj nobenih težav (trkam),zelo zadovoljen. Morda me je na začetku malo motil tisti -cuk- ko se vklopijo vsi štirje cilindri, ampak sem se navadil, tako da sedaj skoraj ne opazim. Poraba, sedaj zima in zimske gume 5.8, max je bilo 6.0. Poleti pa 5.5 povprečje. Tako da sem res zelo presenečen nad porabo Lušna vožnja, udobna, avto prostoren, lahko kolesa zložim notri in ne rabim več priključka kot pri prejšnjim avtu. Sem pa opazil, da jih pri nas ni -še- na cesti veliko. Sicer ne vem zakaj, ampak tako je. Je tvoja Octavia že mHEV (mild hybrid)?
|
|
Na vrh
|
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
|
Stran 1 od 1
3 prispevkov
|
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|