| Avtor |
Sporočilo |
< Prodam ~ Yeti 2.0 TDI 4x4 |
|
Freestayl
|
Objavljeno: Sr avg 03, 2016 8:11 am |
|
|
| Bosch pumpa majstrPrispevkov: 1Pridružen: To avg 02, 2016 4:49 pm
|
Pozdravljeni, prodam lepo ohranjenega Yetija, ki sem ga sam pripeljal iz tujine. Namenjen je bil za uporabo kot drugi avto pri hiši, kjer že imamo enega Yetija. Z obema avtoma sem zelo zadovoljen. Kljub štirikolesnemu pogonu imata nizko porabo ter relativno nizke stroške vzdrževanja, kar se tiče rezervnih delov. Ker se v prostem času ukvarjam z alpinizmom, sem se odločil, da bomo enega Yetija prodali ter kupili raje terenca. Menjava za drug avto ni možna, razen, če gre za Toyoto Rav 4 od letnika 2010 naprej. Avto je res dobro ohranjen, kupljen od 1. lasnika, vsi servisi so bili narejeni na uradnem Škoda servisu, kar lahko tudi sami preverite. Več info najdete tukaj: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20AmbitionStrinjam se, da so cene Yetijev v Slo preveč napihnjene - prav zato sem oba svoja yetija sam šel iskat v tujino - in sem zato pripravljen ceno resnemu kupcu še spustiti. Prosim, da me kličete samo resni kupci, ker za firbce in avtodealerje nimam časa. Lep pozdrav, David
|
|
Na vrh
|
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|