Avtor Sporočilo

<  Prodam  ~  P: Octavia combi, 1.9 tdi

OdgovorObjavljeno: Po dec 29, 2014 9:49 pm
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 74Pridružen: Sr dec 02, 2009 10:40 pm
Torej preden jo dam na avtonet, jo ponudim tukaj :D
Po novem letu enkrat imam namen prodat Octavio combi 1,9tdi (81kw), l.2001, ki mi je v vseh letih in kilometrih služila neverjetno :svaka:
če avto nebi bil dober ga nebi ponujal tukaj....prodajam pa jo ker je žena podedovala avto in bodo sedaj trije pri hiši, tako da po tehtnem premisleku bo najbrž octavia šla.
Na avtu sem pred kakim mesecem obnovil zadnjo premo ter zamenjal zadnje amortizerje, pred 18k km je bil narejen velik servis ( pred 3k mali)....skratka avto je tak kot mora biti....z temi kilometri (288000) je verjetno malo tako dobro mehansko ohranjenih.
Pleh....na sprednjem odbijaču se na enem mestu malo lupi barva, na zadnjem levem blatniku je začela rjaveti, na havbi par pikic od kamenčkov...skratka nič pretirano pretesljivega za ta leta :D
Kilometri naj bi bili realni (vagcom pravi da so), servisna je do 180000 poštempljana.
Nivo opreme je elegance + tempomat, dodatno sem vgradil vlečno kljuko (vse homolomo).
Avto je v moji lasti dobra 4 leta, v tem času sem naredil 110k km....v tem času mi ji jo je ratalo enkrat podrsat po sovoznikovi strani (nič večjega...količek se ni želel umakniti)...to je pa to.
pa še cena....na avto netu ravno ni neke primerjave (ta letnik z tem motorjem je trenutno samo ena) in nekaj takega bi tudi sam želel zanjo....torej 2600€.
Slikal jo trenutno raje nebi ker je tako zaledenela in umazana da je joj....pač vožnja po mokri usrani AC naredi svoje. Bom pa pogledal če imam doma kje kakšno starejšo sliko.

Za več informacij je najbolje da me kar pokličete na 031/584154....ogled možen v Postojni.

LP Sašo

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po dec 29, 2014 11:19 pm
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 74Pridružen: Sr dec 02, 2009 10:40 pm
evo sem preveril ravnokar avtonet in se je pojavila danes še ena ta letnik in to za čudno nizek denar :hmm:
kakorkoli že razen te izjeme...so cene kar tu nekje.

aja, pa obuta je tudi v skoraj nove zimske continentalke ;)

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne jan 04, 2015 3:35 pm
Slika
Slika

forumaši upravičeni do popusta...se razume! :pir:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jan 08, 2015 11:47 am
ogles se lahko zaklene oz izbriše....ko sem ga dal na a-net je telefon nonstop zvonil in temu primerno hitro je bila tudi prodana. :svaka:
Avto gre na slovaško...tam naj bile cene vsaj za jurja višje :ohmy:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu