| |
| Avtor |
Sporočilo |
< Prodam ~ octavia II 1.9 tdi dsg |
|
bfranc
|
Objavljeno: Po jul 28, 2014 3:31 pm |
|
|
Vreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
|
Najprej bom tukaj ponudil avto, če koga zanima, cena 6.100 eur mislim da je primerna, kaj se dogaja z avtomobilom se lahko pogleda pod rubriko avtomobili uporabnikov, slike so tudi tam, da jih ne bom še enkrat lepil.
Je pa 1.9 tdi 105 KM motor, DSG menjalnik, alcantara usnje, gretje prednjih sedežev, dežni in svetlobni senzor in samozatemnilno vzvratno ogledalo, prevoženih ima 242000km.
Če koga zanima, se mi lahko javi.
LP, Franc.
|
|
Na vrh
|
|
|
horn3t
|
Objavljeno: Po jul 28, 2014 4:40 pm |
|
|
Psihič na ŠkodePrispevkov: 942Pridružen: Sr apr 07, 2010 12:07 am
|
Poštena cena  uspešno prodajo želim!
|
|
Na vrh
|
|
|
bfranc
|
Objavljeno: To jul 29, 2014 11:16 am |
|
|
|
Hvala za spodbudo....samo katerkoli avto grem pogledat je šrot proti mojemu...pa to je samo za stisnit, jest ne vem kaj je prodajalcem, da gredo to ponudit strankam. Do zdaj pogledal že šesti avto do vrednosti 5500 eur pa boljš da nebi šel gledat.  Glih dons šel pogledat za foro eno Toyoto Corollo Verso, pa ta hudič še polet vžgat noče (start/stop), da kakšni so diski, volan tapete...  pa tega pri men ni. In pol men reče, uh ima 240kkm...  Tale smeško je edini pravi za moj avto.
|
|
Na vrh
|
|
|
horn3t
|
Objavljeno: To jul 29, 2014 1:13 pm |
|
|
Psihič na ŠkodePrispevkov: 942Pridružen: Sr apr 07, 2010 12:07 am
|
Diski so problem pri Toyotah ja.
|
|
Na vrh
|
|
|
bfranc
|
Objavljeno: To jul 29, 2014 2:31 pm |
|
|
|
ma sej niso znucan al pa karkol drugač, to je zarjavelo, da je rja še po čeljustih in pol reče, da avti pač stojijo.
|
|
Na vrh
|
|
|
mtl
|
Objavljeno: Sr jul 30, 2014 2:10 pm |
|
|
Nekaj le znam..Prispevkov: 1768Kraj: KrasPridružen: Če apr 20, 2006 4:19 pm
|
bfranc je napisal/-a: Hvala za spodbudo....samo katerkoli avto grem pogledat je šrot proti mojemu...pa to je samo za stisnit, jest ne vem kaj je prodajalcem, da gredo to ponudit strankam. Do zdaj pogledal že šesti avto do vrednosti 5500 eur pa boljš da nebi šel gledat.  Glih dons šel pogledat za foro eno Toyoto Corollo Verso, pa ta hudič še polet vžgat noče (start/stop), da kakšni so diski, volan tapete...  pa tega pri men ni. In pol men reče, uh ima 240kkm...  Tale smeško je edini pravi za moj avto. Dobro prodajo želim. Sicer pa se navadi, to je standard pri nas, žal. Isto se je meni dogajalo z mojim traktorčetom z 270.000 km za seboj, ko sem ga parkiral zraven 2 leti mlajših avtomobilov s kao 150.000 km prevoženimi. Moraš pa biti vztrajen in se slej ko prej kakšen najde, ampak tak avto gre običajno v enem dnevu, tako da nimaš kaj čakat. 2 tedna nazaj je bila Octavia letnik 2006 s prevoženimi 70.000 km na avto.net-u. Klical sem pol ure po oddaji oglasa in je bila že prodana. Dobri avti grejo takoj, slabi se pa vlačijo po avto.net-u še pa še. Gledam dve Fabiji, ki sta gor že 1 mesec, pa kar nočeta it. Ceno sta prodajalca vmes že konkretno spustila, čeprav pred enim mesecom je bila to zadnja cena  . Pa še vedno avta ne gresta. Je ža razlog  .
|
|
Na vrh
|
|
|
bfranc
|
Objavljeno: Sr jul 30, 2014 7:48 pm |
|
|
|
Če dobim kolkor zahtevam ga prodam, drugač bo še neki časa v mojih rokah.
|
|
Na vrh
|
|
|
medo
|
Objavljeno: Če jul 31, 2014 3:59 pm |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 40Kraj: DobrepoljePridružen: Po apr 14, 2014 6:09 pm
|
bfranc je napisal/-a: Če dobim kolkor zahtevam ga prodam, drugač bo še neki časa v mojih rokah. če nebi zidal hise bi ti jaz dal svojo pa 6000eur,sam žal hiša je na prvem mestu.
|
|
Na vrh
|
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
|
Stran 1 od 1
8 prispevkov
|
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|