Avtor Sporočilo

<  Srečanja  ~  Srečanje Primorcev

OdgovorObjavljeno: Po jul 13, 2009 4:18 pm
Škoda loverPrispevkov: 279Pridružen: To avg 28, 2007 1:01 pm
No rabu bi točno vedet, kdaj se ta vaša stvar začne, ker ma moj nečak glih u soboto rojstn dan.
Pa bi rad vedu, kolk mam časa.

Pa prosu bi če mi to lahko dons poveste.

HVALA!
:out:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jul 13, 2009 4:22 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1139Pridružen: Ne avg 05, 2007 12:09 pm
Šele zdaj vidim, da se tukaj dogovarjate...Ja jaz sem zraven, v soboto imam čas samo lokacijo pa čas srečanja mi povejte in bom tam.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jul 13, 2009 9:00 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4448Kraj: LogatecPridružen: Sr jul 25, 2007 8:00 pm
Zdej nwm, če mi bo ta post uspelo napisat...ker mi že od četrtka zafrkava tale forum :out:

Dobil bi se pa v Zatolminu pri tisti gostilni na začetku na levi strani. Samo blem je, da sem pozabil ime. :D Ali pa nižje dol na parkirišču, kjer se gre ponovadi gre potem za peš it na hudičev most.

Tolk da kako rečemo, kako fotko pritisnemo, potem bi pa kej pojest lahko šli. Kobarid ali pa Most na Soči al pa kaj takega. Tko v izi.

Mislim da bi blo okrog pol šestih popoldne vredu? Da se potem ne vozimo po temi nazaj.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jul 13, 2009 9:40 pm
Simply cleverPrispevkov: 683Pridružen: To sep 05, 2006 7:51 pm
Gostilna pri Štefanu se imenuje,avte se lahko pusti kar pri kraju ceste in pa še en DOBER namig-rezervirajte da ne boste slučajno ostali z dolgim nosom.Ta druga se imenuje pa pri Palukču in je na poti v Čadrg,je pa iz Zatolmina cca 1,5km.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jul 13, 2009 10:04 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 237Kraj: ŽiriPridružen: Pe jan 19, 2007 8:47 am
Cech_Styler je napisal/-a:
Zdej nwm, če mi bo ta post uspelo napisat...ker mi že od četrtka zafrkava tale forum :out:

Dobil bi se pa v Zatolminu pri tisti gostilni na začetku na levi strani. Samo blem je, da sem pozabil ime. :D Ali pa nižje dol na parkirišču, kjer se gre ponovadi gre potem za peš it na hudičev most.

Tolk da kako rečemo, kako fotko pritisnemo, potem bi pa kej pojest lahko šli. Kobarid ali pa Most na Soči al pa kaj takega. Tko v izi.

Mislim da bi blo okrog pol šestih popoldne vredu? Da se potem ne vozimo po temi nazaj.

em , ob pol šestih pri gostilni? če se vam pridružim , upam da ne bomo doma kosili :crazi: , bi vaju (Cech_Styler , bolecina) počakal na Želinu...smo na vezi! :D :twistedevil:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po jul 13, 2009 11:15 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 31Kraj: IdrijaPridružen: Po jun 08, 2009 5:59 pm
Ja, pri nam tudi upam da ne bomo ravno v soboto kosili, če ne... :out:
Smo na vezi Lantus smo :D Ok, na Želinu.
Aja Cech_Styler, kdaj približno bova/bomo štartala iz Sp. Idrije? 16:45, če je mišljeno ob 17:30 bit dol?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jul 14, 2009 9:26 am
Škoda loverPrispevkov: 279Pridružen: To avg 28, 2007 1:01 pm

Ja vi se ne boste vozil po temi, mi iz Ljubljane pa krepko. :hmm:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jul 14, 2009 11:42 am
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 237Kraj: ŽiriPridružen: Pe jan 19, 2007 8:47 am
ma saj majo vsi škodilaki luči.....men je wseen!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jul 14, 2009 4:55 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1139Pridružen: Ne avg 05, 2007 12:09 pm
OK, se vidmo ;#

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jul 14, 2009 8:37 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4448Kraj: LogatecPridružen: Sr jul 25, 2007 8:00 pm
okapi je napisal/-a:

Ja vi se ne boste vozil po temi, mi iz Ljubljane pa krepko. :hmm:

ja jeb**ga- v manjšini ste :P :D

deite kak predlog kam se bomo pol dal, da ne bomo govoril z izsušenimi usti :):
Tolk mal u izi, da mal poklepetamo. Ker se vidmo drugač zmeri čist na hitr.

arminator-dej omeni še B_Racingu!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jul 14, 2009 9:17 pm
Sem mu omenil glih danes k sva se vidla...

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jul 16, 2009 8:07 pm
hmm- z moje strani je le nekje 30% :blink: Če pa pridem, pa itaq sporočim. :out: :out: :out:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jul 16, 2009 11:52 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 478Kraj: TolminPridružen: Ne maj 15, 2005 10:20 am
Alo,šele zdej sm si uzel cajt pa mal pogledu....lahko bi pogledal do palukča (smer hudičeu most),ker če nebi blo polno parkirisče,je kar lep plac za pofotkat pa tko na samem....Ker gostila v Zatminu je ponavad kar zaguzvana rada...

Jst z veseljem pridem na okoli...!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe jul 17, 2009 8:51 am
no,z moje strani je 100% da pridem. Kdo pol pride 100%? Bolecina,sva pol zmenjena? Lantus,pol prideta kolega?

Se pravi ob 17:30 na parkiriscu za na hudicev most v Zatolminu!

Ce kdo ne ve kje je to,bom popoldne nalimal zemljevid ko bom doma.
Seeya!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe jul 17, 2009 9:31 am
ej ne vem še... :hmm:
kdaj torej na želinu,kdaj greš iz idrije?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe jul 17, 2009 11:16 am
Jaz sem 100%.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe jul 17, 2009 1:13 pm
Bolecina, če greš, bi štartala ob 16.30 iz Sp.Idrije.

Pa se v Straži priključijo še Lantus in kolega (Lantus, daj poizvej prosim če bosta šla).

Pa da gremo umirjeno proti Tolminu.

Če gre še kdo iz te smeri (Idrija) se komot lahko prikluči zraven.

Drugi pa ob 17.30 v Zatolminu.

Bigman-iz kje si ti?

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 2 od 4
54 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na: