Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  SUPER FUEL MAX

OdgovorObjavljeno: Če okt 13, 2005 2:10 pm
Češki fan!Prispevkov: 20Kraj: Spodnja IdrijaPridružen: Po sep 05, 2005 6:29 pm
Zanima me ce je kdo to probal oz kaj menite o uporabi le tega?
www.fuel-max.net

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če okt 27, 2005 6:46 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1324Kraj: Tu pa tamPridružen: Po avg 01, 2005 10:02 pm
ma kolega na pasatu letnik 92 pravi da mu malo manj požere ni avto je bolj poskočen ima bencinarja 1.8

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če okt 27, 2005 8:33 pm
Uporabniški avatarBlackDevilPrispevkov: 282Kraj: KoperPridružen: Če maj 05, 2005 9:00 pm
Tole mi ni ravno jasno.... do 2.5 litra misliko prostornino motorja ali kaj drugega?

Bencinski motorji:

* Do 2,5 litra 1 enota
* Med 2,5 in 7 litrov 2 enoti
* Nad 7 litrov 3 enote

Dizl motorji:

* Do 3 litrov 2 enoti
* Med 3 in 8 litrov 3 enote
______________________________________________________ :knjiga:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So okt 29, 2005 10:54 am
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1324Kraj: Tu pa tamPridružen: Po avg 01, 2005 10:02 pm
to mislijo glede sedanje porabe goriva ki jo imaš

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So okt 29, 2005 11:23 am
Uporabniški avatarBlackDevilPrispevkov: 282Kraj: KoperPridružen: Če maj 05, 2005 9:00 pm
samo to ni glih poceni ...25k ena enota... pa rabiš 2 pa je to 50 k

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So okt 29, 2005 1:32 pm
za preračunat je mislim da je boljše motor čipat

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če nov 17, 2005 11:34 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
eno zanimivo siciranje te napravice, s strani uporabnika VW-audi foruma ;)

TITan je napisal/-a:
Predlagam da zberemo skupi teh 20k pa :X: kupmo to čudo in vidmo če poraba pade iz 4.9L na 3.8L (25% k naj bi zmanąal porabo). Polek tega bi pa ąe iz 150 prąu na 165km :lol:

Citiram:
FUELMAX dovaja katalizator, ki povzroča prenos energije trka v molekulah. FUELMAX ustvari resonanco molekul na nuklearni ravni, tako da inducira polarizirane, skalarne in sferične stresne valove v jedru tekočine. V bistvu je to nihanje v tekočini sami na ravni atomov, kar se kaľe kot inducirana polarizacija.

Začnimo pri "dovaja katalizator". Kot jaz vem je katalizator neka snov ki pospeąuje razne reakcije. Nemogoče je karkoli takega dodajati v bencin skozi gumjasto cev :lol:

"ki povzroča" katalizator samo pomaga pri stvareh, jih ne povzroča

"prenos energije trka v molekulah. FUELMAX ustvari resonanco molekul na nuklearni ravni, tako da inducira polarizirane, skalarne in sferične stresne valove v jedru tekočine. V bistvu je to nihanje v tekočini sami na ravni atomov, kar se kaľe kot inducirana polarizacija." to jaz zastopim, kot da najb bi takle magnetek povzročal tako sevanje kot mikrovalovka, kar (tudi če se bi dalo) ąevedno ne razumem kako pomaga pri porabi.

"Z namestitvijo FUELMAX-a doseľemo, da se ogljikovodikove molekule odcepijo od ľvepla in klastrov" z magnetkom bomo dosegl odcep ene molekule od druge? LOL

"Efekt FUELMAX -a je pri inducirani polarizaciji tako močan, da prekaąa celo elektromagnet." Če bi sklepal da pol to pomeni, da je uporablen neodym magnet (in ne feriten, kot je skor sigurnio) to pomeni da nebi mogli niti na roke (dva k bi vlekla iz vsakega konca komi) narazen vzet obe polovici (namestitev brez orodja my arze).

Loh da sem pri vsem fula falil (pri kemiji nisem tolk posluąu, sam sem pa dobu zaden referat za delat "magneti" pa ni blo nekih super bencinskospremenjajočih lastnosti nikjer omenjenih :lol: )

Na konc pomoje vse izpade tako, kot da ąportn filter (brez drugih sprememb da se razume) doda konje. Neki je kaj verjameą neki je pa kar se dokaľe pod kontroliranimi pogoji. Tko da dokler se ne zmenmo pa na kakem ovalu pri stalni hitrosti probamo porabo Z in pa Zbrez naumo nikdar vedel če res pomaga al ne (Treba k mithbustersom poslat idejo :P )

L.P. Tit

P.S. Noč

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe nov 18, 2005 12:03 am
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
hitri je napisal/-a:
to mislijo glede sedanje porabe goriva ki jo imaš

kuko maš lohk porabo do 2,5 litra?!

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe nov 18, 2005 10:33 am
moja napaka ne po porabi ampak po moči motorja :knjiga:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
9 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu