| Avtor |
Sporočilo |
< Splošno ~ Slovenci najslabši vozniki! |
|
super-B
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 4:13 pm |
|
|
bil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
|
Po evropski anketi, izvajani med članicami EU se je pokazalčo da smo v Sloveniji DALEČ NAJSLABŠI vozniki oz. najslabše izobraženi glede varnosti in poznavanja cestno-prometnih predpisov.
Če pogledamo samo na vprašanje KDO MORA UPORABLJATI VARNOSTNI PAS V AVTU in najslabši odgovor slovenskih anketirancev se lahko globoko zamislimo kam to pelje.....
no ja poglejte si sami
http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=31
porazno :doh:
|
|
Na vrh
|
|
|
DeVil
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 4:30 pm |
|
|
moderator/član Prispevkov: 331Pridružen: Po jul 18, 2005 10:27 pm
|
KRIZA :doh:
|
|
Na vrh
|
|
|
bord
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 6:08 pm |
|
|
Vozim zelo-modroPrispevkov: 734Kraj: ljubljana - šiškaPridružen: Pe jun 03, 2005 11:04 am
|
Citiram: Anketo v Sloveniji smo izvedli med 13. in 18. julijem v Ljubljani in okolici. Anketiranih je bilo 155 voznikov.
ah toi čist relativna anketa
|
|
Na vrh
|
|
|
Stratus_
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 7:05 pm |
|
|
oversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
|
toj čist res pomoje..kar se dogaja vsak dan na cesti je obup..vsak dan vidm kej novga
|
|
Na vrh
|
|
|
OctaviaRS
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 7:12 pm |
|
|
2.0T VRS 245hpPrispevkov: 522Kraj: CeljePridružen: So jun 25, 2005 5:07 pm
|
|
|
Na vrh
|
|
|
Octavian
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 9:07 pm |
|
|
Voznik Pimped OctavijePrispevkov: 225Pridružen: Pe maj 06, 2005 6:36 am
|
Da se nous ob jezik spotaknu...realnost je pac taka da CE slabse vozjo...glih dons zjutri sm meu pacienta CE na obvoznici k je celo pizdarijo naredu....pa ni blo prvic....zal.....
|
|
Na vrh
|
|
|
_BiStRi_
|
Objavljeno: Po nov 14, 2005 10:04 pm |
|
|
BuđovanPrispevkov: 674Kraj: LjubljanaPridružen: Pe maj 06, 2005 1:01 pm
|
Najslabši vozniki so celjani...to je 100% spremljam jih že vrsto let...delajo take po cest da je joj :doh:
Pa ne se zdej name spravt...itak niso vsi slabi ane...tko kot ljubljančani nismo popolni vozniki... :knjiga: Sicer pa vidm pocest vsak dan toliko teličkov...da me je kar malo strah...fak kje eni izpit dobijo-kupjo al pa karkol
P.s... ta tema je namenjena mnenjem....če bo pa slučajno šlo proti kregariji, kukr grejo takele reči rado...bo pa hitr ljocked
Do svojega mnenja ima pa sevede vsak pravico...
|
|
Na vrh
|
|
|
BlackFabia
|
Objavljeno: To nov 15, 2005 6:33 am |
|
|
BlackDevilPrispevkov: 282Kraj: KoperPridružen: Če maj 05, 2005 9:00 pm
|
Hja sej pač eni so bolši eni so slabši vozniki ni kej... je pa res... da če se kakšen osebek pojavi izven svojega konca.. je kar pogostokrat štala... hehe... evo ravno danes.... npr.(sicer ni bil slovenec) grem jaz v pisarno za 6 uro zjutraj... in mi kontra v križišču počez pripiči nek PULČAN... tako da sem pošteno sprobal ABS na fotrovem avteku. Malo je manjkalo da sem nisem obrnu pa šel za njim pa mu pokazal ... kaj naredimo primorci iz takih divjakov  hehehe... no v glavnem sm srečno v pisarni
Drugače pa... tudi ko pridejo LJ knam v KP vsi čudno vozijo.. in prav tako primorci ko pridejo v LJ recimo...še posebej takrat ko je sneg... majo naši veliko težav  hehe
|
|
Na vrh
|
|
|
|