Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Sprednja šipa?

OdgovorObjavljeno: Po sep 05, 2005 8:14 am
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Na avtu na sprednji šipi imam dva cahna od kamenčka enega od prej in enega od danes zjutraj :crazi: .Prvi se kar dobro pozna in ima malo razpokico! Drugi, ki pa se mi je zgodilo danes zjutraj pa ima sam pikico(kar dobro)! Zanima me sledeče!? Imam avto zavarovan proti tem D J kombinacija in me zanima kako taka stvar poteka (kam najprej na zavar. ali k servisu).Zanima me tudi če šipo krije zavarovalnica 100% ali ...%? In tudi kako je glede tesnilne gume če se splača menjat ob tem da ne bi prepuščala voda! :( Sem slišu da rada popusti guma!!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po sep 05, 2005 11:07 am
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Najprej na zavarovalnico, da ti ocenijo škodo pa to..pol pa se zmenš tak kako pa kaj..sam če so taki dve razpokci v steklu, to lahk pelješ zaflikat..js sm mel na prejšnjem avti kr velko luknco tko do polovice debeline šipe, pa so mi jo zafilal s steklom..to drgač popravljajo npr.. www.carglass.si
Če ti bo pa zavarovalnica krila stroške cele šipe pa itak pejt zamenjat..tesnilo tko spada zraven in ga morjo zamenjat :cool: pa če boš šou reč naj fajn nardijo, ker rado v kotih spušča ja.. :N:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po sep 05, 2005 1:19 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Se podpišem pod stratusovo izjavo! :crazi:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Po sep 05, 2005 7:36 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Hvala obema za odgovor! :cool: Bom šu pa da vidim! Veš kaj me še zanima ker sem dal pod garancijo zamenjat zadnja vrata pa so mi nova dal a gumo tesnilno za šipo so mi pa nazaj dal staro seveda!!! :banghead: Pa bi mi moral novo dal al ne al kako je to v garanciji? Ker se opazu da mi malo pušča!!! Zamenju sem spodnjo in je zdaj ok le na eni strani mi še mal uhaja sam je kriva tesnilna guma šipe! :(

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po sep 05, 2005 8:03 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Ja mogu bi se zbunit malo pa bi ti zamenjal..zdej brez veze spet menjat..uporabi silikon in ga nafilaj za gumico..to bo dovolj pomoje. Sej na zadnjih vratih ti to ne bo tak problem :cool:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
5 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi