Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  servisna knjiga in servisi

OdgovorObjavljeno: To sep 13, 2005 11:33 am
Češki fan!Prispevkov: 20Kraj: Spodnja IdrijaPridružen: Po sep 05, 2005 6:29 pm
pozdravljeni!sem nov na vasem forumu in sem nov lastnik skode octavie combi 2.0 slx letnik 2000!Avto ima 122000km in je redno servisiran(vsi stemplji) pri avtoemoni!Imam eno vprasanje kako lahko vgotovim ali je bil narejen veliki servis ker servisni knjigi nikjer ne pise da so bili menjani jermeni in zategovalci ceprav so vsi servisi postempljani?
Hvala

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To sep 13, 2005 11:55 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
pojdi v avtoemono (al pa porsche) pa naj pogledajo v računalnik.... bi mogl met vnešeno kaj pa kako je bilo opravljeno. Kolkor vem.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To sep 13, 2005 4:13 pm
zadnji na 120000!kaj pa rabijo tam ali lahko samo st.sasije

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To sep 13, 2005 9:12 pm
Ja na 120kkm in se stempelj garancija mobilnosti?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr sep 14, 2005 11:15 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
pa a niso tud ene nalepke na vratih naleplene, kjer so oznake kaj je blo menjano??

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če sep 15, 2005 7:30 am
ni nobenih nalepk ali pa pri motorju ko napisejo kdaj je bil menjan jermen.na 100000je tudi stempelj garancija mobilnosti,mislim da je jermen bil menjan ker so vsi servisi narejeni in na avtoemoni ze vejo kdaj se menja,pomoje so pozabili napisati(v servisni knjigi in pri motorju),bom pa sel osebno na avtoemono in vprsal ali pa poklical 1vega lastnika
Hvala

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če sep 15, 2005 11:41 am
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
davce30 je napisal/-a:
ni nobenih nalepk ali pa pri motorju ko napisejo kdaj je bil menjan jermen.na 100000je tudi stempelj garancija mobilnosti,mislim da je jermen bil menjan ker so vsi servisi narejeni in na avtoemoni ze vejo kdaj se menja,pomoje so pozabili napisati(v servisni knjigi in pri motorju),bom pa sel osebno na avtoemono in vprsal ali pa poklical 1vega lastnika
Hvala

Stari moraš bit mal rit od človeka na servisu pa ti bojo postregel prez problema :N:

Tko da ti lahko vse zahtevaš!

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če sep 22, 2005 6:28 am
pozdravljeni!
sem klical na avtoemono in mi nocejo povedat po telefonu! A pozna kdo kaksnega ki dela na avto emoni ali ima kake veze tam da to vprasa in mi prvarcuje cca 130km voznje in dobi za :pir: na kaksnem srecanju! ce ne drugace grem danes pop. v lj in vprasam!
Ali obstaja kaksna moznost da ce ni bil narejen veliki servis in so servisi redno delani na avtoemoni (na 100 in 120 se garancija mobilnost) ,da je to njihova napaka saj morajo vedet da se menja na 90 in da oni to naredijo!?
Ce na jih spravim v tisk kako delajo servise itd...
Moram to zvedet ker nameravam iti ta viken v prago mal pogledat za 3,4 dni malo potestirat skodilak :cool:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
8 prispevkov
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi