Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Brenčanje pri 2.700 rpm, Octavia II

OdgovorObjavljeno: So sep 25, 2010 9:20 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 4Pridružen: Ne okt 18, 2009 11:31 am
Živjo,

imam omenjeno Octavio, trenutno 39kkm. Vse je super, le zadnje čase me moti brenčanje pri 2.700-3.000 obratih. To sem opazil že nekaj časa nazaj in omenil ob rednem servisu. Takrat je serviser moje opažanje potrdil, a na koncu niso naredili nič.
Šlo naj bi "samo" za resonanco kakšne plastike pod pokrovom motorja in naj ne bi vplivalo nič na delovanje. Ker je avto v garanciji, se ne želim odsloviti s takim odgovorom.

Imam dve vprašanji:
- Ali je kdo že opazil to težavo (brenčanje) in kako rešil?
- Ali mi za čas popravila pripada nadomestni avto (se namreč vozim dnevno v službo in nimam druge možnosti)?

Hvala za vaše odgovore.

LP, P.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne sep 26, 2010 12:38 am
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 87Pridružen: Če sep 16, 2010 12:03 pm
A ti tkole brenči: LINK

Pejt nazaj na servis... :D

Do vodje izmene(šefa), reč mu kaka je stvar...morjo ti popravt... NUJNO :crazi: Mal jih napizdi...
Pa pripada ti nadomestno vozilo. Če ti bojo pa še to moril...jih pa še bl napizdi :D :pir:

LP

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To okt 05, 2010 9:30 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 4Pridružen: Ne okt 18, 2009 11:31 am
Hvala za namig. Sem bil na servisu. Niso našli nič :-( Kao so popravli, ma še vedno brenči...

Niti ne vem, če bi še naprej vztrajal. Avto dela ok. Edino teži mi, ker bo kmalu iz garancije in potem bo veselica, če se bo kaj razvilo.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To okt 05, 2010 11:48 pm
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 87Pridružen: Če sep 16, 2010 12:03 pm
Jst bi ga vozu nazaj dokler ne bi popravl... :S Zakaj jim nisi takoj reku da brenči, k si biu še tm? Jst bi znoreu...pustu jim avto...pa da nč niso nardil...katastrofa :S :devil:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi