Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  garancija mobilnosti

OdgovorObjavljeno: To sep 27, 2005 2:30 pm
Češki fan!Prispevkov: 20Kraj: Spodnja IdrijaPridružen: Po sep 05, 2005 6:29 pm
a ve kdo povedati kaj je to tocno in kaksne ugodnosti oz. prednosti ima?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr sep 28, 2005 6:07 am
Avto je bil na servisu pri 120kkm,zdaj jih ima 125....kkm in se mi je vceraj prizgala lucka motorja(tezko je zalavfav) potem je naormalno delal in se dela?A to spada pod garancijo mi to zaston pogledajo na vsakem servisu?Je pa zaradi lucke motorja avto ze bil na servisu pri okoli 100kkm!
Verjetno so svecke za menjat
Hvala

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr sep 28, 2005 8:44 am
avto je redno servisiran pri avtoemoni,ali lahko peljem na bilo kateri pooblasceni servis in mi zaston priklopijo na racunalnik?kaj ce svecke niso bile menjane na 120kkm ali je to potem strosek servisa ali kaj?
Hvala res hvala

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr sep 28, 2005 12:04 pm
Uporabniški avatarBela StrelaPrispevkov: 589Kraj: Bogu izza noguPridružen: Pe maj 06, 2005 8:03 am
Sej pravim da je blo prej drugače ko je še avtoimpex skrbel za Škode. Večina tega kar sem povedal bolj velja za vw itd. Drugače pa če me zdele pokličeš pa rečeš da imaš l.94 redno servisirano škodo si upravičen do mobilne garancije. Sicer pa sej ti pravim to se naši šerifi kar naprej zmišljujejo, naslednji teden je lahko že drugače, letos so ble že 3 spremembe :banghead: :doh: Zaradi tega se zmeraj razburim ker stvari niso tako dorečene kot bi morale biti, pol pa pride do komplikacij poslušam jih pa jaz. Problem je tudi da se stranki sploh nč natančno ne pove pol se pa razburjajo, ko česa ne dobi.
Se bova enkrat zmenila ob pivu, jaz častim da se ne bomo še skregal :pir: a je dil?! :D
P.s. če ma kdo probleme z tem naj me mirno kontaktira pa bomo poskusili rešiti zadevo!

Zadnjič spremenil dugi7, dne Sr sep 28, 2005 12:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr sep 28, 2005 12:39 pm
Uporabniški avatarznalecznalecPrispevkov: 426Pridružen: Pe maj 06, 2005 2:37 pm
davce30 je napisal/-a:
avto je redno servisiran pri avtoemoni,ali lahko peljem na bilo kateri pooblasceni servis in mi zaston priklopijo na racunalnik?kaj ce svecke niso bile menjane na 120kkm ali je to potem strosek servisa ali kaj?
Hvala res hvala

Čaki mal kakšne svečke?

Dizel al bencin?

Grelne se pri dizlu menjejo po potrebi pri benz pa na vsake 60.000km

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če sep 29, 2005 5:05 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
po potrebi al pa na približno 120-160k km (takšna naj bi bila povprečna življenska doba, baje)

drugače pa je verjetno mislil da se pri 120k ponovno menjajo svečke (60+60) ;)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne okt 02, 2005 10:13 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 9Pridružen: Pe maj 06, 2005 3:40 pm
Mene pa zanima koliko si dal za servis pri 120k km? Namreč jaz sem ga imel prejšnji teden in so me olajšali za 187 tisočakov. Mislim, da sem zaključil s pooblaščenimi serviserji.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
7 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi