Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Popravljenje rje na avtu?

OdgovorObjavljeno: Če jul 20, 2006 9:17 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Zanima me če se splača da sam to rjo popravljam na avtu ali boljš da dam strokovnjaku da mi to zdrihta in mi zračuna 30k!?! Zrihtat pa bi dal prage+mal poravnati, na obeh straneh zadnjih vrat tam kjer je pleh spodaj štukan,na zadnjem delu blatnika, ter pri 5vratah zgoraj kjer so panti. To bi bilo to!

Pa še to me zanima kak se plastika barva? Rad bi sprejem pobarvu neko reč pa potem še z lakom gor šel da bo barva obstala. No če mi kdo pove postopek.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jul 20, 2006 9:18 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Če je toliko denarja potem hitro zagrabi! :cool:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če jul 20, 2006 9:27 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 314Kraj: Trnovo-SiskaPridružen: Ne jun 12, 2005 11:01 pm
Poceni ti tvoj majster racuna, tako da se ne splaca sam delat, ker kot se mi zdi nimas ne primernega orodja in ne znanja.

Za plasitko barvat moras dat prvo primer, potem spric kit in na koncu barvo in lak cez(ce je metalik), kar je pa tudi postopek.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe jul 21, 2006 7:52 am
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 565Kraj: LjubljanaPridružen: So maj 14, 2005 6:46 pm
Huh, si bom vzel pol mal časa, na avtomobilizem.com je blo kr dost s to plastiko, bom probu poiskat.

Drugač pa nekak tko je treba:
1. umiješ
2. razmastiš
3. pobrusiš
4. plastik primer
5. ene dva sloja farbe
6. lak

Mislim, da špric kita nisem zasledil, lahko pa da pomaga ujemanju barve s tisto na kovini?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe jul 21, 2006 10:37 am
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
za tolk mal denarja mu hitr nes popravt, predn si premisl :D

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe jul 21, 2006 2:12 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 184Pridružen: Pe avg 26, 2005 5:11 pm
dj_greg je napisal/-a:
Zanima me če se splača da sam to rjo popravljam na avtu ali boljš da dam strokovnjaku da mi to zdrihta in mi zračuna 30k!?! Zrihtat pa bi dal prage+mal poravnati, na obeh straneh zadnjih vrat tam kjer je pleh spodaj štukan,na zadnjem delu blatnika, ter pri 5vratah zgoraj kjer so panti. To bi bilo to!

Pa še to me zanima kak se plastika barva? Rad bi sprejem pobarvu neko reč pa potem še z lakom gor šel da bo barva obstala. No če mi kdo pove postopek.

pa ti garantira da bo sam tok, mal mirkej kr pr takih zadeva na konc hitr naraste za 10-20K, vrjetno pa je vse to brez racuna predvidevam ker drgac vrjem da bi blo drgac drazi :P

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe jul 21, 2006 2:48 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Ej ne vem sam reku mi je pa zdej razmišljam ma pa delavnico pa vse to kar treba kot se šika! Sam me skrbi za kolk let bo to zdržal in da bo spet po starem! :( Glede plastike mislim farbat okvirje tablic mam pa nove tko da sam štrihnem 2x pa lak pa bo! Sem prej rajš uprašu kr sem enkrat že to počejal pa sem mislu da je treba še kaj! No jaz sem enkrat mal preveč barve al laka dal pa je na soncu kr tko razpokalo se vse skup sem pa pol popravu pošmirglav pa špricnu pa je dober blo!
Hvala vsem na odg. ;) bom še enkrat šu tam pa uprašu pa da vidim če je cenvono še isto! :cool:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
7 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi