Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Kje Roomster najceneje

OdgovorObjavljeno: Pe apr 06, 2007 9:25 am
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 1Pridružen: Pe apr 06, 2007 9:19 am
Zdravo!!

Sem nov na forumu, predvsem zato, ker sem morebitni novi lastnik Škode ;# . Seveda sem končno tudi sam spoznal vse njene kvalitete in je prišel čas za nakup. Ker bi kupil Škodo Roomster me zanima, če imate kake informacije, kje bi se dalo dobiti še posebno ugodno ceno. Seveda se oddolžim s kako rundo. :):

Hvala

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe apr 06, 2007 1:32 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Še posebej ugodno ceno boš težko kje dobil, saj uvoznik 'skrbi' da so cene enake, tako da si trgovci ne delajo konkurence med seboj. Se pa da z vsakim malo cenkat.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: So apr 07, 2007 10:54 am
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 494Pridružen: So nov 04, 2006 2:43 pm
mish je napisal/-a:
Še posebej ugodno ceno boš težko kje dobil, saj uvoznik 'skrbi' da so cene enake, tako da si trgovci ne delajo konkurence med seboj. Se pa da z vsakim malo cenkat.

Samo delno pravilno... Uvoznik poizkuša skrbeti za enake cene... Se pa da pogoditi tudi za ZELO nižje cene, kot imajo postavljene.
Moj primer: okrog novega leta sem gledal cene novih modelov oktavij in tudi malo zavrtel telefon... med drugim sem dobil ponudbo za novo oktavijo elegance + kovinska barva + maxidot + usnejn volan in sicer: 1.6MPI za 3.7 Miljona ter 1.9TDI (110konjev) za 4.1 miljona SIT. Pa poglej na uradni cenik kakšne so cene in ti bo takoj jasno, koliko imajo "lufta" za spuščanje cen.
(polni ceni po ceniku sta bili cca. 4.4 miljona in 4.85 miljona SIT)

Tako da je vse odvisno od dobre volje (vez, poznanstev, polne lune, ...) prodajalca. Zapelji se do lokalnih prodajalcev in tudi zavrti telefone za ostale. Ko dobiš nekje eno ponudbo pojdi s to ponudbo do drugega trgovca in vprašaj kolk ceneje dobiš pri njemu...
Za to porabiš cca. 1 dan, a lahko prišparaš kar par tisoč €.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: So apr 07, 2007 10:58 pm
Dedek MrazPrispevkov: 939Kraj: LjubljanaPridružen: Če sep 15, 2005 12:34 pm
sid je napisal/-a:
Zdravo!!

Sem nov na forumu, predvsem zato, ker sem morebitni novi lastnik Škode ;# . Seveda sem končno tudi sam spoznal vse njene kvalitete in je prišel čas za nakup. Ker bi kupil Škodo Roomster me zanima, če imate kake informacije, kje bi se dalo dobiti še posebno ugodno ceno. Seveda se oddolžim s kako rundo. :):

Hvala

Kontaktiraj uporabnika fabiaRS... jest sem pri njemu dobil najboljšo ceno za mojo Fabijo..

lp

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu