Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Garancija

OdgovorObjavljeno: Pe nov 03, 2006 6:45 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
Zanima me, če v primeru, da avto ni servisiran pri pooblaščenem serviserju in pride do rjavenja karoserije, če je garancija veljavna?
Ne gre se, da bi mi kaj rjavelo, samo zanima me kako je s tem.

Na splošno če ne servisiraš pri pooblaščenem servisu, kako je z garancijo? Avtomatično je ni, ali vseeno je?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe nov 03, 2006 7:04 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Avto mora bit serviseran na poblaščenem servisu, če ta ni serviseran, lahko pozabiš na garancijo proti rji!

Lp venom

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: So nov 04, 2006 10:00 am
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
če avto ni servisiran na pooblaščenem servisu, ni garancije proti rji ;)

(:D)

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So nov 04, 2006 10:16 am
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
logika pa taka :P

Večina pooblaščenih serviserjev itak ne naredi nič, tudi če kaj rjavi, tako da to se mi zdi malo nesmiselno.
Pustmo za dele ki so v/na motorju

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So nov 04, 2006 6:30 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Kot pravijo fantje mora bit :knjiga: drugače ne priznajo! Jaz sem na svoji feliciji uveljavu prerjavenje na 5 vrat in so mi pošlihtal čeprav nisem bil glih zadovoljen z njihovim načinom mišljenja! :crazi: Niso mi hotli priznati nove tesnilne gume ki je puščalo le po ustrajanju in tečnarneju na servisu so mi naredili! Sam prej so vse varjante spobal sam da nebi novo dal in da ne bi uveljavil nove gume! :( Mislim da te kap taki servisi!!! :doh:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 14, 2006 2:39 pm
Uporabniški avatarŠkoda majstrPrispevkov: 105Pridružen: To dec 20, 2005 1:16 pm
Ne vem kaj ma prerjavenje karoserije veze z servisom kjer ti olje pa filter zamenjajo :?: Kaj vse se ne zmisljo sam da te nategnejo. :evil:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 14, 2006 3:50 pm
sej. Vse, sam da dnar ostane pri njihovi hiši

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 14, 2006 6:05 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
Jaz recimo nisem imel zadnjega servisa narejenega pa so spregledal! ;) :): Tako imajo finto isto kot če kupiš kaj v trg. pa pol hočeš naredit reklamacijo hočejo račun! :(

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To nov 14, 2006 6:54 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
in originalno, neuničeno (odpiraj previdno, aka. delaj čudeže) embalažo ;)

aja, ups.. offtopic :P

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
9 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu