Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Akcije

OdgovorObjavljeno: Če mar 01, 2007 7:27 am
Škoda voznik!Prispevkov: 90Kraj: prekmurjePridružen: Če jul 21, 2005 4:33 pm
Lahko kdo malo več pove o akcijah in popustih, ki jih ima Škoda...Ker pri prodajalcih, ki so meni blizu ne izveš nič pametnega :banghead: ..in kje se da zmenit za kakšin dober popust, tudi če je avto prejšnjega letnika.
zanima me pa predvsem Octavia, lahko me pa prepriča tudi kakšna koli druga dobra ponudba, recimo Fabia ali celo Roomster.

Hvala

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 01, 2007 9:32 am
Uporabniški avatarŠkoda majstrPrispevkov: 105Pridružen: To dec 20, 2005 1:16 pm
Jst ti lahko povem kakšne izkušnje sem mel pred kratkim ko sem se zanimal (kupil še nisem) za nov avto. Ogledoval sem si fabio combi 1.4 elegance plus nekaj dodatne ponudbe iz spiska dodatne opreme. Pa sem kar po mailu poslal parim prodajalcem svoje želje in približno dobra polovica mi je odgovorila. Prvo kar sem opazil je bilo to, da se je že osnovna cena avta od prodajalca do prodajalca razlokovala za nekaj €, čeprou bi pričakoval enotne cene. Očitno imajo nekateri drugačne cenike, ker drugače si ne morem predstavljat da mi nekdo zaračuna metalik barvo €260 nekdo frug pa €245 :lool: Pri končni ceni, se pravi s popusti je bila pa razlika tud do €400, tako da ti da nekdo 3,5% popusta nekdo drug pa kar 6%, s tem da je bilo to vse po mailu, če bi se osebno tam oglasil pa se še mal pogajal bi sigurno prišel še do boljših ponudb. TRako da najbolš je zbrat par pisnih ponudb potem pa it od trgovca do trgovca pa še dodatno zbijat cene.
Pa velik uspeha pri nakupu.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 01, 2007 6:18 pm
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 79Kraj: LJPridružen: To nov 07, 2006 5:46 pm
Besoft pozanimaj se pri Škerjancu on vem, da nekaj popusta da kolko pa nebi vedel, ker nism nikol imel namena kupit nov avto! :D

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 01, 2007 7:33 pm
Škoda loverPrispevkov: 217Kraj: logatecPridružen: So feb 24, 2007 4:29 pm
Mi smo pri malgaju v postojni dobili 400 jurjev popusta za novo octavijo pred petimi meseci.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 02, 2007 7:24 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
Zdaj je akcija 900€ za Fabio in Roomsterja, 1500€ za Octavio in 2500€ za Superba.

Letnikov 2006 je zelo malo ali praktično nič, sam vem za dve Octavii, elegance 1.9 TDI, limo in combi. Prihranek 2.000€ po kosu.

Če te zanima PM me :cool:

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
5 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu