Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  ustanavljmo v mariboru škoda klub

OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 8:45 am
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 35Kraj: mariborPridružen: Sr apr 26, 2006 8:35 am
lep pozdrav vsem,ki imajo vozila škoda.
z kolegi smo se odločili ,da ustanovimo škoda klub v mariboru,
če koga zanima kaj več naj mi piše.
vsi ljubitelji teh čeških vozil se lahko včlanite
klub bo ustanovljen,točne podatke bomo objavili,tako,da je vsak nov član v klubu dobrodošel.
organizirali bomo srečanje in razne prireditve.
za škoda fene se bomo potrudili tudi z nabavo tuning,styling delov za vse škodine modele,tudi na vsa vprašanja o škodah,bomo skušali odgovorit,ali pa vsaj svetovali.
imamo tudi informacije oz.možnosti dobavljati vse dele za škodo iz nemčije in češke,ter firmo v mariboru,katera ima vse dele za vsa vozila glede avtoelektrike in rezervnih delov,po nizkih cenah.
za enkrat dovolj
se slišimo

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 9:05 am
Uporabniški avatarPsihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
HA ha!!
lol še en škoda-team
Jz se sigurn ne bom prjavu!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 9:06 am
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 35Kraj: mariborPridružen: Sr apr 26, 2006 8:35 am
zakaj pa ne?
;#

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 9:11 am
Uporabniški avatarPsihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
1. Škoda klub ne vem če ste lahko ker tako ime je že v registru. Drugič pa nisem zato da bi blo v sloveniji več škoda klubov. A ne more bit sam eden. Mi bomo kmal prjavljeni, pa na našem srečanju ni blo še nikol nobenga mariborčana, tudi k smo bli v celju.
Zame ste vi eni posnemovalci. :crazi:
JZ SE NE PRJVM!!! Venomu bolj zaupam pri ustanovitvi kluba!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 9:27 am
glej škoda klub ne bo ime kluba bo nakaj drugega,ime pa se bo navezovalo na škoda,tak da ne skrbi za ime.
kak je pri vas tam ne vem,vem pa da se nas bo v mariboru kar nekaj zbralo in imamo željo pa svojem klubu,ker imamo radi škode,nove in stare,tudi rs modele imamo,ki bi se včlanli.imamo tudi garantirane ellektro dele za vse škode po nižjih cenah,to je en adut več.
zdaj če bomo imeli samo škode ,bo pokazal čas,ampak mislim da nam bo ratalo.
glej jaz nimam nič proti drugm klubom,tak da ne rabiš tak ostro nastopati,mogoče pa boš kaj rabil za avto,pa ti bomo mo pomagali.
to je moje mnenje.
čaw

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 9:36 am
Ja no če je slovenija tok velika da morta bit dva kluba pa nej bota. Če bomo ustanovili vsak svoj klub, pa ste lepo vabljeni tudi na naša srečanja!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 9:43 am
ok.
vi pa boste vabljeni na našega.
glej naš namen ni nekoga izpodrivati,pač imamo željo po svojem klubu
brez zamere.
čaw

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 10:05 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Hehe, zanimivo.. od kdaj vam ta ideja? :D

Drugače pa nič hudega, bomo pa sodelovali.. :)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 10:37 am
Uporabniški avatarVozim zelo-modroPrispevkov: 734Kraj: ljubljana - šiškaPridružen: Pe jun 03, 2005 11:04 am
heh
jst sm še zmer mnenja da bi mel skupej eno samo zadevo, en klub

mate pa lahko pol mariborčani še svoja lokalna srečanja pa svoj del na forumu pa tko :P

moje mnenje :)

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 10:51 am
glej se bomo s pubeci zmenli,pa da vidim kaj bodo rekli na to
sam mislim da bomo svojega meli
brez zamere
čaw

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 10:55 am
urkis je napisal/-a:
glej se bomo s pubeci zmenli,pa da vidim kaj bodo rekli na to
sam mislim da bomo svojega meli
brez zamere
čaw

Vm jz odkrito mnenje povem. Jz močno dvomim da boste mel kaj hitro klub svoj, ker nš predsednik se že eno leto trudi za uradni klub. In še zdej ni nč ratalo, bo pa kmalu. Upam da imate dosti financ in časa prpravljenega, ker prjava kluba ni tak larifari!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 11:03 am
bomo vidli
ko se bomo registrirali,pa sem bomo pol dobili kje pa kako rekli

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 11:26 am
Uporabniški avatarVozim zelo-modroPrispevkov: 734Kraj: ljubljana - šiškaPridružen: Pe jun 03, 2005 11:04 am
pa kai se to pogavarja 5 kolegov v gostilni al kai?

mate že kšn forum al kuga? :blink:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:05 pm
poslušaj bord,mislim da te ne zanima kolko kolegov se pogovarja v "gostilni".
to je naša želja in kaj če nas je 5,3,10,100
mislim kaj vam je folk
človek ne more meti veselja
kaj ste tak fauš

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:06 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
sej jst tud zagovarjam en sam klub, vendar je čisto možno da je to tako kot bord praviš, 10 kolegov v gostilni, ki imajo škode.. konec koncev klub je neko interesno združenje.. sej tudi fuzbal klub ma skoraj vsaka vas. Ne mormo in ne smemo jim tega preprečit :cool:

Seveda ste pa vabljeni v naš klub, če se boste tako zmenili.. se pač pogostejša srečanja izvajajo na lokalni ravni (maribor, koper, ljubljana recimo) pa glavna parkrat letno, vedno drugod.
Še marsikej drugega bi se dalo zmenit, če želite.

Predlagam pa da vsaj na internetu sodelujemo, imamo en forum (pač se naredi zaprti oddelek ki ga vidijo člani določenega kluba, ostalo pa imamo enako) in en portal (prihaja v kratkem)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:07 pm
Uporabniški avatarbil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
urkis je napisal/-a:
... naš namen ni nekoga izpodrivati,pač imamo željo po svojem klubu
brez zamere...

NE sej ni nbene zamere sam po mojem mnenju bi blo lepo če bi bil EN klub pol pa se lahko pod okriljem tega kluba razdeli na več "področij". Lahko recmo tud po pokrajinah, vse je odvisno od števila članov iz kerega področja. Sicer pa bo po mojem mnenju to čudn zgledalo če bomo mel dva Škoda kluba u SLO :blink: Sej kokr jz vem nobena druga znamka nima več klubov ampak je EN pol pa če se mal razdelijo pod okriljem tega kot sem že zgoraj predlagal da bi se mi. Sicer pa če hočte pač met SVOJ ŠKODA KLUB pa ga pač mate pa je ?huh? bomo pa vsakič eni organizirali srečanje pa povabili eni druge "na kufe" :hysterical: ;# ;#

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:18 pm
hvala misch,imaš prav
če nam bo ratalo nam bo,če ne ne.
drugače pa če bo mogoče se bomo vam pridružli,ni blema,sam tak kot si rekel mormo komunicirati med sabo.
seveda da najprej prek neta,mi smo za to da se preko neta pogovarjamo
hvala bogu.
kak nam bo šlo,pa boste vsi obveščeni
hvala vsem ki nas podpirajo in hvala vsem za komentarje(dobre-slabe)
in za vse komentarje ki še bodo

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 4
54 prispevkov
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi