Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Vetrobransko OCTAVIA

OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 8:41 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 349Kraj: GorencPridružen: Ne feb 26, 2006 11:41 am
Menjava vetrobranskega stekla na octavii l.99, kolk to pride? A če je razpoka po celi vertikali na sovoznikovi stran a se pride skoz tehničnga?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 8:53 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
HM! Če imaš zavarovane šipe pejd zamenjat ti zavarovalnica vse krije! Pa zraven reč da še novo gumo! 100% obvezno naj ti zamenjajo ker lahko da bi bla še dobra ali pa ne! No jaz sem dal lansk leto menjat pa mi P***** :dry: niso menjal drugič bo druga pesem!!!!!!! Tko za inf.!
Ker zna se zgodit da dober ne dihta!

Pomoje bi kr jokal na teh. razen če je čorav! :hysterical:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe apr 28, 2006 11:24 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
A če je mal luknjičasta (kamenčki), to zavarovalnica krije? Mislm da sm plaču tud šipe..
A se splača sploh menjat.. mam ene dve mičkeni poškodbi že kakšni dve leti, ki ne napredujeta..

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe apr 28, 2006 11:47 am
Uporabniški avatarNaš dobri sused komšijaPrispevkov: 162Kraj: vsepovsodPridružen: Ne maj 15, 2005 10:07 pm
nam so na nasi octaviji priznal men se zdi

bodi pameten,pejd u ZG, in gres na croatio zavarovanje al na zagrebske ceste upravo in se zalis da je blo kamenja nek po cest u ZG in bi ti mogli isplacat novo sajbo,ker je tko moji mami se zgodilo pa je dobila placano novo sajbo,a ce si se bolj pameten se zgovor da jo bos menju u slo in tle prijavis da ti je pocla al pa jo se dotuces da jo ziher menjajo a dnar z hrvaske spravis u zep ;#

sam to je blo par let nazaj,vem pa da so zg ceste zavarovane pri croatia zavarovanju :P

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe apr 28, 2006 12:42 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
pa se pol čisto nič ne pozna teh luknic ko ti na carglassu popravjo?

pri passatu smo jo menjal na zavarovanje, je blo vse vredu...
sam jst se ne znam odločt.. nočm da bi mi pol kej tekl not :D

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: So apr 29, 2006 11:16 am
Uporabniški avatarNaš dobri sused komšijaPrispevkov: 162Kraj: vsepovsodPridružen: Ne maj 15, 2005 10:07 pm
Fabia RS je napisal/-a:
Nima kaj tečt noter, če se prav zalima. Drugače pa popravijo poškodbe in praske na šipi, da se čisto nič ne pozna.

tak je :N:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So apr 29, 2006 12:12 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
in kolk je približna cena takega popravila?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So apr 29, 2006 8:49 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1493Kraj: Okolica Krškega......Pridružen: Po maj 16, 2005 9:02 pm
To tud zavarovalnica uredi! Ocenjevalec oceni ali je za popravit ali ni in ti dajo novo šipo. Odvisno! Cenovno tega popravila ne vem! Slišu pa sem da ni to glih dober popravljenje šip in da se to lahko spet pozna. Tko sem slišu zdej ne vem kolk je res ker nimam izkušenj. Uglavnem men so zamenjali z novo ker je bila napočena!

LP

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne apr 30, 2006 8:02 am
Uporabniški avatar2.0T VRS 245hpPrispevkov: 522Kraj: CeljePridružen: So jun 25, 2005 5:07 pm
nova šajba pride mal čez 70ksit ;)

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
9 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu