Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Zgodovina o ustanovitvi škoda team-a

OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 10:15 am
Uporabniški avatarPsihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
1. Začelo se je na dragu pri leclercu(ane venom)!! Z venomom sva bla vsak petek za leclercom kjer so se dogajali dragi!!
2. Midva z venom sva se enkrat pol zafrkavala da lahk ustanoviva škoda klub. Seveda sva se midva kot vsi drugi vsi smejali(ane bistri)!! ;#
3. Vse to se je pozabilo, naenkrat pa je venom ustvaru temo na avtomobilizmu:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
4. Kmal za tem je venom odpru forum!!
5. Na forumu smo se seveda takoj zmenil za srečanje!!
6. Na prvem srečanju smo se dobili v garažni hiši Atlantis. Na srečanje so prišle 3 škode( FABIA RS, OCTAVIA II, FELICIA) in dva cliota (en modr naspedenan v nulo, drugi pa čist normalen). uporabniki, ki so prišli na srečanje: VENOM, ŠKODA, FABIA RS, PUHI, TERORIST(upam da nisem na koga pozabu, namreč ne vem če je bil kdo z FABIO RS še zraven).
Ker je bil dž se na brnčičevi ni nč dogajal zato smo se domenili za pijačo v lokalu BOLIVAR. A tm jz nisem bil zato lahko kdo pove k je bil takrat tm!! Prvo srečanje je bilo kar uspešno!! :P
7. Kmalu po srečanju se je obisk na forumu poveču!!
8. Kmalu se je spremnu tudi naslov foruma in zgodilo se je drugo srečanje katero je bilo uspešnejše od prvega!!
9. No naprej, pa že piše v vseh temah na forumu(če hoče lahko kdo nadaljuje!!

SKRATKA ŠKODA-TEAM JE POSTAL ZELO DOBR KLUB!!!
se kdo ne strinja s tem!!!

VENOM :bow:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 10:44 am
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Heheheh

Res je res, malo bo treba še potrpet pa bo kmalu pravi KLUB!! :cool:

još malo pa smo ustvarili! :cool:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 10:47 am
Uporabniški avatarPsihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
Pismo sam on je pol kasnej pršu ane v bolivarja!! jz se ga ne spomnm na prvem srečanju!! Edin če je pršu kasnej k sm jz že šel!!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 11:00 am
Uporabniški avatarbil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
ja vsi ste pa pozabil da je bil tm tud DUGI7 s svojo favoritko!! tud v garažni hiši! ;# ;#

pa še neki: škoda a nis bil ti s svojo favoritko tm?? k kokr jz vem je bla Venomova Felicia, Octavia 2, Fabia RS, dva Cliota Dugijeva favoritka pa modra favoritka?

aja pa tist dan je tok dž padu k da se je oblak otrgu!!!! :doh: :doh:

sam kaj čš zvesti Škodaši smo se vseen dobili! ;# ;#

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 11:24 am
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
skoda je napisal/-a:
...
9. No naprej, pa že piše v vseh temah na forumu(če hoče lahko kdo nadaljuje!!

...

10. na šestem srečanju se vam je pridružil eclipse :P :D ste kr fajn ja, čeprou nimam škode me lepo sprejemate medse :D

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 2:43 pm
super-B je napisal/-a:
ja vsi ste pa pozabil da je bil tm tud DUGI7 s svojo favoritko!! tud v garažni hiši! ;# ;#

pa še neki: škoda a nis bil ti s svojo favoritko tm?? k kokr jz vem je bla Venomova Felicia, Octavia 2, Fabia RS, dva Cliota Dugijeva favoritka pa modra favoritka?

aja pa tist dan je tok dž padu k da se je oblak otrgu!!!! :doh: :doh:

sam kaj čš zvesti Škodaši smo se vseen dobili! ;# ;#

A jz sm bil z svojo favoritko?? Ej nč se ne spomnm!! Sam men se zdi da maš prov, pol na naslednje tri pa me ni blo z svojim avtom ker mi je štrom skuril v favoritki.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 24, 2006 5:14 pm
Uporabniški avatarbil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
se vid da takrat še nism mel digiča pa nism posliku zdj se lahko pa prerekamo ČE si bil s svojim ali ne. Toda jz ti povem da si bil s svojo FAVORITKO!! ;# ;#
Tko da na prvem srečanju je blo pet Škodilakov!!
2x Favorit, 1xFelicia, 1xFabia RS, 1x Octavia II :D

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 8:05 am
Uporabniški avatarBela StrelaPrispevkov: 589Kraj: Bogu izza noguPridružen: Pe maj 06, 2005 8:03 am
Hvala Super-B Se je le en spomnu name si si zaslužu :union:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 3:52 pm
Uporabniški avatarBuđovanPrispevkov: 674Kraj: LjubljanaPridružen: Pe maj 06, 2005 1:01 pm
Jst sem bil na prvem srečanju, pa sodeloval sem pr vsemu skupi,od štarta, pa do tukile in še zmer sem tle. Ne vem kje sem se smeju ???? :blink:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 4:33 pm
_BiStRi_ je napisal/-a:
Jst sem bil na prvem srečanju, pa sodeloval sem pr vsemu skupi,od štarta, pa do tukile in še zmer sem tle. Ne vem kje sem se smeju ???? :blink:

Drag laclerck si se smeju a si že pozabu. Ti cris pa un k je mel rdečo ibizo. Bistri bistri!!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 6:50 pm
Uporabniški avatarBuđovanPrispevkov: 674Kraj: LjubljanaPridružen: Pe maj 06, 2005 1:01 pm
Nisem in to ti lohka venom potrdi, kar se pa tiče unga z rdečo ibizo, ti pa tud venom lohka pove, kaj in kako...

Venomu sem ob tem stal ob strani, je pa res, da nisem pričakoval takega odziva, pa ne zaradi tega, da kdo nebi znal kaj narest, ampak preprosto nisem vedel, da je toliko ljubiteljev škod, kot jih dejansko je!

Edino je možno da sem se smejal z vama, proti vama pa ne. Jst svoje prijatelje znam cenit, to ti lohka marsikakšen potrdi :cool:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 8:09 pm
_BiStRi_ je napisal/-a:
Nisem in to ti lohka venom potrdi, kar se pa tiče unga z rdečo ibizo, ti pa tud venom lohka pove, kaj in kako...

Venomu sem ob tem stal ob strani, je pa res, da nisem pričakoval takega odziva, pa ne zaradi tega, da kdo nebi znal kaj narest, ampak preprosto nisem vedel, da je toliko ljubiteljev škod, kot jih dejansko je!

Edino je možno da sem se smejal z vama, proti vama pa ne. Jst svoje prijatelje znam cenit, to ti lohka marsikakšen potrdi :cool:

No pol pa z nama!!! Pa men si zmer reku škoda racer al neki podobnga!! Že dolgo je tega!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 8:17 pm
uh, kdo bi se spomnu za tolk nazaj, res ne vem, se pa dobr spomnm kako luštn je blo na dragih celo noč tam stat :P

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 8:20 pm
_BiStRi_ je napisal/-a:
uh, kdo bi se spomnu za tolk nazaj, res ne vem, se pa dobr spomnm kako luštn je blo na dragih celo noč tam stat :P

Dobri stari časi!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 8:21 pm
upam, da se bo letos spet kej ponovil tko kot učasih...sam ne na b, na l je blo men veliko veliko bolj ušeč

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr mar 08, 2006 8:45 pm
_BiStRi_ je napisal/-a:
upam, da se bo letos spet kej ponovil tko kot učasih...sam ne na b, na l je blo men veliko veliko bolj ušeč

Vrjamem da je blo vsem!! b je men kr neki!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 09, 2006 6:59 am
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2562Pridružen: Pe maj 06, 2005 9:34 am
_BiStRi_ je napisal/-a:

Jaz se te sploh ne spomnim s prvega srečanja? :(

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 2
21 prispevkov
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi