Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  Plastika, guma? Kje dobit?

OdgovorObjavljeno: Pe dec 30, 2005 6:09 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
Ne vem, kako razložit. Ponavadi pozimi vidim dokaj veliko avtov, ki imajo na koncih pokrova motorja neke črne zadeve (plastika, guma).
Zanima me za kaj se uporablja (če se prav mislim, gre za zasčito proti udarcem kamenčkov zaradi posipanja cest)?
Kje in za koliko se da to sploh dobit?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe dec 30, 2005 7:37 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
kokr jst vem je to namenjeno točno temu kar ti praviš. V tujini je blo to v praksi že kr dolgo nazaj. Povprašaj v kšnem bauhausu ipd?

Me pa še neki zanima. V tujini velikrat vidm da ma folk na litkah gor neke črne pokrove al neko takšno plastiko. Pa če se ne motm sam na pogonskih kolesih. Kaj je to?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe dec 30, 2005 8:00 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
Če se ne motim gre za "verige" oz. podobno zadevo. Se da pa to dobit tudi pr nas.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe dec 30, 2005 9:08 pm
Uporabniški avatarbil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
Glede une "prevleke" pokrova motorja, po eni strani je dobra ker ščiti pred kamenčki, ki jih mečejo avtomobili, ki vozijo pred tabo, po drugi strani pa spet ni tko dobr, ker maš to celo zimo gor, ne dajaš dol, "prevleka" pa seveda ni tok zatesnjena in pod njo tud pride sol in podobno tko da maš pol 3 mesece ta del pokrova v soli in ga ne pereš.... tko da kokr za koga dobr, sam jz tega ne mislm gor dajat! ?huh?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe dec 30, 2005 9:17 pm
Tud na drugih forumih se prtožujejo zarad rje.

A ve kdo približno ceno?
Sem že našel. Vrtijo se tam okoli 10ksit

Sej kupil je itak ne bom. Samo matralo me je za kaj se uporablja in te stvari. Izgleda pa mi tud ne ravno slabo

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
5 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi