Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  ustanavljmo v mariboru škoda klub

OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 5:40 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 400Kraj: TrbovljePridružen: So sep 17, 2005 2:04 pm
Klub lahko registriraš pod drugim imenom in potem ko dobiš papirje spremeniš ;) Za spremembo samo še enkrat kupiš koleke. Samo v tem je poanta. Sicer je pa men čist vseeno al je klub uraden al pa ne, ne bom mel nč več pa nč manj. Dejstvo je da vam nekdo "skače v zelje". Pač v Mariboru bodo mel svoj klub, zakaj se je treba obremenjevat? Če je njih dosti in se radi družjo naj ga imajo. Res pa je da bi lahko najdl povezavo in skupno točko. Jst se bom pa še naprej družu s tistimi ki so mi simpatični, pa ni važn v kermu klubu so.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 7:13 pm
Uporabniški avatarBlack RS PowerBlack RS PowerPrispevkov: 523Kraj: LjubljanaPridružen: Po okt 03, 2005 3:00 pm
Ti yurchek a imam jest samo občutek al si ti kr malo preveč sovražno nastrojen. Sam tvoj način pisanja izžareva nastrojenost in agresijo, tako da če ni odveč se malo brzdaj.

Venom je to začel in bo tudi dokončal, če bo potreboval pomoč jo bo dobil mislim da od večine tukaj.

Tako če v MB želijo svoj klub ga pa naj ustvarijo. Mislim pa da je bolje če je en klub in več regionalnih izpostav.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 7:18 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 314Kraj: Trnovo-SiskaPridružen: Ne jun 12, 2005 11:01 pm
Jaz zelo podpiram da se privrzenci skod sirijo in da postaja skodamanija univerzalna v sloveniji. Vec kot nas je boljse je, pa ceprav mora bit za to nov klub. Pa kaj, nic za to. Podpirat se mora interes in dobra volja.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 7:18 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 35Kraj: mariborPridružen: Sr apr 26, 2006 8:35 am
fantje,ej pomirite se
poznam vse zakonike in zakone ,pa kak in kaj se lahko prijavi pod klub,pa tud to da se beseda škoda ne more uporabljati,sem vam že na začetku povedal da ne mislimo imeti naslov škoda team-klub.....
ampak čist nekaj svojega,vendar se bo neposredno navezovalo na ime škoda
glede druženja mi nimamo nobenih predsotkov,s kom ja in skom se ne družimo,vsak je dobrodošel,neke vrste sodelovanje z ostalimi klubi po sloveniji in evropi pa mora biti,tak da če vam v ljubljani bo lahko tud sodelujemo in si izmenjujemo informacije,podatke
napisal sem tudi,da lahko jaz osebno zrihtam avtoelektrične dele za vse avte,ne samo škoda ,po polovičnih cenah od orginala,pa vse legalno in z računom,kolega ma vezo v nemčiji,kaj se tuning oz. styling dela tiči,še en kolega pa ma veze na češke za kakšne rezervne dele za škode.
želimo si samo dobrih odnosov z ostalimi in veliko stuniranih škodic
navsezadnje smo ljudje in ne bomo skakali komu v zelje ali delali pizdarije,smisel kluba bo prijatelsko druženje ljubiteljev škod in tudi kaj ostalega,pa tudi kakšna tekma-drag,pa styling tuning show,pa tudi kako srečenje na temo akustika,itd.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 7:36 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
bi blo zanimivo kakšen dogodek skupaj organizirat :)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 8:13 pm
Uporabniški avatarVoznik Pimped OctavijePrispevkov: 225Pridružen: Pe maj 06, 2005 6:36 am
yurchek je napisal/-a:
Klub lahko registriraš pod drugim imenom in potem ko dobiš papirje spremeniš ;) Za spremembo samo še enkrat kupiš koleke. Samo v tem je poanta. Sicer je pa men čist vseeno al je klub uraden al pa ne, ne bom mel nč več pa nč manj. Dejstvo je da vam nekdo "skače v zelje". Pač v Mariboru bodo mel svoj klub, zakaj se je treba obremenjevat? Če je njih dosti in se radi družjo naj ga imajo. Res pa je da bi lahko najdl povezavo in skupno točko. Jst se bom pa še naprej družu s tistimi ki so mi simpatični, pa ni važn v kermu klubu so.

Se strinjam s tabo...ne vem zakaj bi mogu v imenu kluba imet ime skoda! Naj bo ime kluba Česki fani...al pa karkol druzga...vazno je, da se pol v klubu druzimo lastniki skod! Za primer dam firmo rsr, ki je v knigi vpisana kot Matjaz... s.p.
Zdi se mi nesmiselno, da se tukaj ze eno leto izgublja cas za ustanovitev kluba, zaradi besede skoda v njegovem imenu....

Kar se pa tice vecih klubov v sloveniji...ce bi vsi imeli isti cilj, je najboljse nekaksna zdruzitev, ki bi bila za vse dobra!!!

...moje mjenje

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 8:31 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Podjetnik posameznik mora imeti v registru vpisano Zgolj svoje ime in sedež firme (svoj naslov). Domišlijsko ime v tem primeru ni nujno (rsr)
Pri klubu pa je nujno ime kluba.

Drgač naš klub bo kmalu.. mislim da bomo sedaj Skoda team uradno, namesto škoda team ;)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 10:35 pm
Uporabniški avatarVoznik Pimped OctavijePrispevkov: 225Pridružen: Pe maj 06, 2005 6:36 am
mish je napisal/-a:
Podjetnik posameznik mora imeti v registru vpisano Zgolj svoje ime in sedež firme (svoj naslov). Domišlijsko ime v tem primeru ni nujno (rsr)
Pri klubu pa je nujno ime kluba.

Drgač naš klub bo kmalu.. mislim da bomo sedaj Skoda team uradno, namesto škoda team ;)

Ni ni nujno!!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 9:20 am
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 400Kraj: TrbovljePridružen: So sep 17, 2005 2:04 pm
Drgač pa škoda je v slovenskem jeziku beseda ki ima nek pomen. Lahko bi bli ŠKODA Team pa nebi nič kršili. Pač društvo ki se ukvarja s škodnimi primeri itd....razmislite...

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 9:24 am
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
klub, ki dela samo škodo :P :D ma mormo bit registrerani kot avto klub.. ne kot klub, ki se ukvarja s škodnimi primeri.. moje mnenje..

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 9:42 am
hehe, sej to sm jst že razmišlu, da bi uradno pač bli škoda team, z besedo slovenskega pomena... sam ker se vse ostalo navezuje na avto bi težko to 'zagovarjal'.

Mah bolš se neki zment, pa da pol merno spimo :)

@ Octavian: ok, ne bom trdil, z pravom nepridobitnih dejavnosti se pa res nism tok ukvarjal :)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 9:55 am
Mah sej si lahko škoda klub - klub ljubiteljev avtomobilov. Samo morš pisat z malo škoda al pa vse z veliko ŠKODA. Mislim pa da ti nihče ne more nič. Sicer pa bi bilo najbolš vprašat kakšnega pravnika. Al pa če si zmislš Besede za Kratico Š.K.O.D.A

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 10:51 am
Uporabniški avatarBorn to be ALFIST!Prispevkov: 200Kraj: ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:45 pm
Najlažje je bit pameten prek interneta.
Jaz mislim da je Venomu cilj da ustanovi uraden škoda klub in prav ima. Le tako bo imel klub neko veljavo in mislim da bi ga morali vsi podpirati pri tem!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 11:32 am
Dobr klub naredijo člani ne pa papir!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 11:57 am
Uporabniški avatarBorn to be ALFIST!Prispevkov: 200Kraj: ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:45 pm
To je res, ampak kot uraden klub lahko dosežeš-dosežete veliko več.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 12:01 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Še malo pa zaklep :):

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če apr 27, 2006 12:37 pm
Uporabniški avatarBuđovanPrispevkov: 674Kraj: LjubljanaPridružen: Pe maj 06, 2005 1:01 pm
skrajni čas ja ?huh?

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 3 od 4
54 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi