Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  prednja maska

OdgovorObjavljeno: Ne mar 04, 2007 11:04 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
No sej ravno to želim reči, da se vidi da ne more biti avto, tko da parkirnega rajši ne probavat uveljavljat. Za kamne pa nisem siguren če kasko šteje brez franšize tudi drugje kot na šipi.

A za vandalizem je tudi možno zavarovati? Nisem vedel..

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Po mar 05, 2007 12:06 am
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
crocar zakaj bi plačeval če maš zavarovano?

sicer pa sploh ne vem kaj tolk komplicirate.. če maš manjšo poškodbo na avtu greš do cenilca na zavarovalnico, rečeš včeraj sem mel cel dan avto pred mercatorjem (enim k nima kamer), ko sem prišel nazaj je bilo to na avtu.. tukaj se ustaviš z govorjenjem. cenilec bo pogledal, odobril in odpelješ se naprej ;) nič ne ugibaš z njim, kaj bi lahko bilo, kaj misliš da je bilo, ker si samo sranje narediš..

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 05, 2007 8:52 am
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 79Kraj: LJPridružen: To nov 07, 2006 5:46 pm
eclipse je napisal/-a:
crocar zakaj bi plačeval če maš zavarovano?

Ja hotel sm povedat, da ni to neka velika poškodba, ki bi lahko uveljavljal kasko! Jst sm tud malo večjo bunkico imel na desnem delu pa sm tud mel kasko in mi je reku lahko ti vzamem 20€ pa ti to popravm pa sm reku ne bom kr kasko in k sm vidu da mi je zaračunu 250€ za tisto malenkost me je skor kap!:(

No sej odločitev je njegova! :P

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 05, 2007 8:59 am
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1324Kraj: Tu pa tamPridružen: Po avg 01, 2005 10:02 pm
Ce bi dobro pogledal bi videl da je plastika na tistem delu pcena

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 05, 2007 12:45 pm
Uporabniški avatarmoderator/članmoderator/članPrispevkov: 1907Kraj: LjubljanaPridružen: Če jul 27, 2006 9:27 pm
sj znajo tut plastiko "švasat"

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So apr 07, 2007 2:36 pm
Češki fan!Prispevkov: 15Kraj: RadovljicaPridružen: Po apr 02, 2007 1:01 pm
glede na to da ni full velika luknja tole, vzem dol, pokitaj, na novo poštrihaj pa bo. dons itak dobiš šprickit, barvo in lak vse v spreju. šprickit stane okol 3€, barva namešana po želji v spreju 6€ in lak 3€. kit pa ene 4€.

če maš vsaj mal žilce, pa hočeš najcenejš skoz pridt je to to. jaz sem si na prejšnejm avtomobilu sam poštrihal nov blatnik. pa me je pršlo okol 4000sit.
pr ličarju bi pa dal 30.000sit. razlike pa ni blo, sam spravt se je treba lepo počas :)

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 2 od 2
23 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu