Avtor Sporočilo

<  Splošno  ~  ustanavljmo v mariboru škoda klub

OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:24 pm
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
jst tut navijam za to, da se združmo! bomo več članov dobival in bolj razpoznavni če nas bo več, pod okriljem istega kluba, kot 2 peščici članiv v dveh klubih.. podpiram tut to, da se na forumu odprejo oddelki za maribor, ljubljano, koper, mursko soboto recimo (če bo od tm kej več članov :)) in se potem zbira na lokalni ravni pa tko k je mish reku, še na več glavnih srečanjih, kjer se zberemeo vsi skupaj..

lahko pa bi recimo bli vsi pod istim imenom pa bi vi recimo vseeno delovali bolj enotno in neodvisno od nas, mi pa bi sodelovali, vi bi pomagali nam, mi vam, samo na zunaj bi pač zgledali ko en klub, vodstvo pa bi bilo ločeno :) in potem bi our people se 5× na leto srečalo with your people :D

v glavnem, kar hočem povedati je, da bi bilo zelo v redu če bi bili čim bolj povezani in bi čimbolj sodelovali ;)

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:28 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
super-B je napisal/-a:
...če bi bil EN klub pol pa se lahko pod okriljem tega kluba razdeli na več "področij". Lahko recmo tud po pokrajinah, vse je odvisno od števila članov iz kerega področja. ...

tud sam sem na to pomisli, sam predstavljal si razdore ki bi bili lahko potem.. že tako in tako se ljubljana in maribor ne 'štekata' čist.. pol bi mel dejansko tekme med oddelki.. treba je met prijazen timski duh in ne nek tekmovalen, pa sam gledat kdaj bo kdo lohka koga zaj* ...

sej pravm tud sam bi rajši vidu da je en klub, sam če sta dva, pa da dobro sodelujeta, je dosti bolje kot eden pa da so skos piz**rje..

Mimogrede.. seat kluba sta dva kakorvem, VW tudi (vsaj to vem da sta dva foruma).. pa še bi se najdl..

Urkis.. res bi pa prosu da potem sodelujemo na celi črti! Koneckoncev je bolje za vse. Predlagam tudi skupne promocije itd.

počakmo pa še majstora _venoma_ da vidmo kaj bo reku ;)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 12:32 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Jaz pa mislim, da bi se lahko enkrat urkis s kolegi pa venom s kolegi dobili in se pomenili na 4 oči kako zadeve stojijo in kaj bi bilo najbolje.. Bez veze je, da sta dva kluba. Bolje en klub pa bolj kvaliteten in z več člani.

Več je članov, več je sponzorjev, več dohodka in tako več financ s pomočjo katerih se klub naredi bolj kvaliteten. Srečanja so pa tako ali tako lahko po večjih krajih v Sloveniji!

Skratka jaz mislim, da bi se bilo pametno pogovort, tebi urkis pa pohvale, da si našel naš forum in povedal kako zadeve stojijo. :cool:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:01 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 35Kraj: mariborPridružen: Sr apr 26, 2006 8:35 am
ja moram reči zanimivi predlogi,vsekakor se bomo pogovorili o teh možnostih ki nam ponujate.
mislim pa da bomo svojega ustanovili,pol pa tak kot je rekel misch sodelovali na celi črti.
mene oz nas ne moti iz kod ste misli ljubljana,vsi vozimo iste avte,tak da bomo svojo poznanstvo utrdili in prijatelsko sodelovali,pa kaki pir spili skupaj,ni blema.
tudi to da bi se dobili z Venomom dobili ni slaba zamisel

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:02 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 400Kraj: TrbovljePridružen: So sep 17, 2005 2:04 pm
skoda je napisal/-a:
urkis je napisal/-a:
glej se bomo s pubeci zmenli,pa da vidim kaj bodo rekli na to
sam mislim da bomo svojega meli
brez zamere
čaw

Vm jz odkrito mnenje povem. Jz močno dvomim da boste mel kaj hitro klub svoj, ker nš predsednik se že eno leto trudi za uradni klub. In še zdej ni nč ratalo, bo pa kmalu. Upam da imate dosti financ in časa prpravljenega, ker prjava kluba ni tak larifari!!

jst registriram klub v 1 tednu, katerga koli! Drgač pa mariborčani svaka čast za klub, pridem na srečanje. Vi vsi tukaj na forumu, pa ste samo ljubosumni. Tudi v citroenu majo več sekcij, mogoče pa bi razmislili v tej smeri. Jst bom v obeh klubih če bom zaželjen, saj je smisel kluba v tem da se družiš da dobiš koristne informacije, ti kdo pomaga itd. Komur pa paše pa nej se gre vojno. Če pa kdo rabi mojo pomoč pa mu z veseljem pomagam...pri portalu, kjerkoli....

še en klub na primorskem in je lahko zveza društev....tu pa so že kr lepi denarci, ki jih lahko porabiš za srečanja, promocijski material itd...

Zadnjič spremenil yurchek, dne Sr apr 26, 2006 1:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:09 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 35Kraj: mariborPridružen: Sr apr 26, 2006 8:35 am
hvala yurchek
pri nas boš vedno bodrodošel,tak da hvala za podporo
se vidimo kaj v mariboru,te bomo obvestili o vsem kak pa kaj

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:11 pm
Uporabniški avatarVozim zelo-modroPrispevkov: 734Kraj: ljubljana - šiškaPridružen: Pe jun 03, 2005 11:04 am
jah no yurchek, če pa tko pravš pa
be a sport & help venom, with the club.
:cool: :P

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:30 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 400Kraj: TrbovljePridružen: So sep 17, 2005 2:04 pm
bord je napisal/-a:
jah no yurchek, če pa tko pravš pa
be a sport & help venom, with the club.
:cool: :P

sem ponudil pomoč vedno, pa je ni nihče uporabu...

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:32 pm
bord meni se zdi da si ti malo fuaš,popravi me če se motim
glej klub je za druženje in prijateljske vezi,v glavnem nič slabega ne mislimo,pa bomo mali na štajerskem malo popestritev z škodami,
obljubljam pa vam sodelovanje z vašim klubom v ljubljani
yurchek ima prav,registracija kluba je takoj narejena,sam pol pa organizacija in pravilnik,to bo pa malo trajalo,kaki teden dva

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 1:54 pm
Uporabniški avatarI own a Hyundai but I love ŠkodaI own a Hyundai but I love ŠkodaPrispevkov: 2038Pridružen: Sr nov 02, 2005 5:20 pm
no sej to kar je yurchek napisal, sm že jst predlagu :P

bord pa ni nč favš, sam mal se nerodn izraža :D drgač pa če pomislm, je skor bol, da smo na več področjih, je lažje organizerat srečanja, pa se dobimo parkat na let, enkat v mariboru, drugič v lj, tretjič na obali ipd. :)

lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 2:21 pm
se strinjam

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 3:00 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
jurček, edini ki je omenil vojno s ti
Pa tud z registracijo kluba ni tko enostavno kot ti misliš, sploh če želiš met nek logo ki ima veze s škodo, in pa ime ki vsebuje besedo škoda. Že da se zmenš z predstavniki škode kej, traja več kot teden dni.. razen če bypassaš, sam pol lahko pozabš na kšno temeljitejše sodelovanje z škodo oziroma uvoznikom. ;)

Je pa ql ideja za zvezo društev, sam se vsa administracija multiplicira, še več enga birokratskega s*anja je..

Drugače pa urkis najbolje, da se res enkrat dobimo pa pomenmo pa je ;)

Zadnjič spremenil mish, dne Sr apr 26, 2006 4:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 3:39 pm
Uporabniški avatarVozim zelo-modroPrispevkov: 734Kraj: ljubljana - šiškaPridružen: Pe jun 03, 2005 11:04 am
urkis je napisal/-a:
bord meni se zdi da si ti malo fuaš,popravi me če se motim
glej klub je za druženje in prijateljske vezi,v glavnem nič slabega ne mislimo,pa bomo mali na štajerskem malo popestritev z škodami,
obljubljam pa vam sodelovanje z vašim klubom v ljubljani
yurchek ima prav,registracija kluba je takoj narejena,sam pol pa organizacija in pravilnik,to bo pa malo trajalo,kaki teden dva

nene res nism nč fouš :cool:

mojo poanto pa je tut povedu super-b
super-B je napisal/-a:
NE sej ni nbene zamere sam po mojem mnenju bi blo lepo če bi bil EN klub pol pa se lahko pod okriljem tega kluba razdeli na več "področij". Lahko recmo tud po pokrajinah, vse je odvisno od števila članov iz kerega področja. Sicer pa bo po mojem mnenju to čudn zgledalo če bomo mel dva Škoda kluba u SLO :blink: Sej kokr jz vem nobena druga znamka nima več klubov ampak je EN pol pa če se mal razdelijo pod okriljem tega kot sem že zgoraj predlagal da bi se mi. Sicer pa če hočte pač met SVOJ ŠKODA KLUB pa ga pač mate pa je ?huh? bomo pa vsakič eni organizirali srečanje pa povabili eni druge "na kufe" :hysterical: ;# ;#

:pir:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 3:50 pm
Uporabniški avatarBuđovanPrispevkov: 674Kraj: LjubljanaPridružen: Pe maj 06, 2005 1:01 pm
Drgač pa, ne vem zakaj je potrebno imeti 2 kluba, pa mislim, da se vam ne splača, ker bo tale veliko bolj številčen...tko, da predlagam sodelovanje tudi jst

edit: To so tvoje predpostavke, noben nima nič proti nikomur.
Mish

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 4:04 pm
mish je napisal/-a:
jurček, edini ki je omenil vojno s ti (pa bojim se da si tud potencialno najbolj nevaren za sprtje klubov)
Pa tud z registracijo kluba ni tko enostavno kot ti misliš, sploh če želiš met nek logo ki ima veze s škodo, in pa ime ki vsebuje besedo škoda. Že da se zmenš z predstavniki škode kej, traja več kot teden dni.. razen če bypassaš, sam pol lahko pozabš na kšno temeljitejše sodelovanje z škodo oziroma uvoznikom. ;)

Je pa ql ideja za zvezo društev, sam se vsa administracija multiplicira, še več enga birokratskega s*anja je..

Drugače pa urkis najbolje, da se res enkrat dobimo pa pomenmo pa je ;)

Če ti tako pravš! Jst sm mladinski klub registriral v 14 dneh vsega skupi. In sicer kaj potrebuješ? Štempiljko - dobiš v 2 dneh. Statut: Par urc spreminjanja že narjenga statuta. 2 osebi ki bosta šla s tabo h notarju. Pol rabiš dokument o ustanovni skupščini 5 besed. Pol pa greš h notarju s tema 2, overit podpise ustanovnih članov in neseš na upravno enoto statut, ustanovno listino, in 3 overjene podpise ustanovnih članov. Kupiš koleke, izpolniš vlogo za registracijo, oddaš ma upravni in čakaš. Čez 14 dni je društvo registrirano. Logo lahko pa še vseen spremeniš tud čez 5 let, pač je treba še 1x kupit koleke.

Pa še nekaj povem fantje nad klubskim statutom bedi ustava, v ustavi pa piše da smo demokratična država. Se mar nekateri tega bojite?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 4:35 pm
sem napisu, problemi so z besedo: "škoda" ter z logom. Klub lahko ustanoviš v enem tednu, res je, sam moreš meti vse ostalo porihtan prej.

OK, mogoče sm res preostro napisu, se opravičujem, sam dejstvo je da si ti prvi ki si pomislil na neko 'vojno'.
Ostalo maš na PM

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr apr 26, 2006 4:54 pm
Uporabniški avatar.:The Exorcist:..:The Exorcist:.Prispevkov: 3001Kraj: LjubljanaPridružen: Če maj 05, 2005 12:22 pm
Yurček ne mislim ti pisat in ponavljat, da če ne zastopiš da imena Škoda ne smemo uporabit! Če si pa tok hud in fajn da lahko zrihtaš vse skup, mi pa prosim zrihtaj iz češke dovoljenje da lahko uporabim njihov logotip in ime, še pred tem lahko pa Porš sloveniji pošlješ en mail kakor sem ga jaz in zrihtaš prav tako dovoljenje!!!

Za klub pa se ti nimaš kaj sekirat kaj šele kdo drug, pač naj majo mariborčani svojega, sevede če jim bo uspelo ponucat ime itd. Meni se gre da je vse urejeno z zakonom, zato ker rad spim brez skrbi! Meni se zdi BUTAST-o da sta dva kluba(lahko boste imeli klub škoda, samo z drugim imenom, ker en je že zaseden, videno z varnega vidika).

P.S. za vse druge, naj sporočim da listine gredo ta petek naprej!

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 2 od 4
54 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu