| |
| Avtor |
Sporočilo |
< Splošno ~ strešni prtljažnik za octavio |
|
mtl
|
Objavljeno: Če apr 20, 2006 8:34 pm |
|
|
Nekaj le znam..Prispevkov: 1768Kraj: KrasPridružen: Če apr 20, 2006 4:19 pm
|
Hvala, sem si to že pregledal. Tudi za Thule. Sem tudi malce debatiral na sejmu v Celju na štantu od Thuleja. Nič popusta tudi takrat. Očitno se roba zelo prodaja...
|
|
Na vrh
|
|
|
s.hio
|
Objavljeno: Pe apr 21, 2006 2:02 am |
|
|
Škoda loverPrispevkov: 314Kraj: Trnovo-SiskaPridružen: Ne jun 12, 2005 11:01 pm
|
Ce pa isces rabljen thule in tudi nastavke pa dobis edino v Peter Šport na Vojkovi ulici v ljubljani.
|
|
Na vrh
|
|
|
Primzzy
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 2:20 pm |
|
|
| Češki fan!Prispevkov: 29Kraj: LJPridružen: To maj 17, 2005 1:24 am
|
Evo, pa se mi je zgodilo. Ko sem kupil novo ocatvo karavan, nosilcev sani ni bilo gor, čeprav sem jaz še danes prepričan, da sem jih naročil. Pa so mi takrat rekli, da ni problema sploh, ker lahko enostavno Thule kupim naknadno, cena pa je podobna. Pa sem rekel OK. In ta naknadno je prišel zdaj, ko hočem iti na morje, pa mi pri Thule rečejo, da Thule za Octavio II combi, če le ta nima strešnih sani, nimajo rešitve :banghead:
Danes že cel dan norim po LJ, če bi sploh našel kako drugo rešitev, pa izgleda, da ne bo nič. Edina varianta, ki mi ostaja, je luknjanje strehe na servisu, kar pa mi nikakor ne potegne, ker ne vem kaj se bo zdogilo čez npr, 3 leta. Mislim, da bo začelo rjavet.
Grem še mal brskat po čeških straneh, če imajo oni kako manj češko rešitev :knjiga:
|
|
Na vrh
|
|
|
mtl
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 2:32 pm |
|
|
Nekaj le znam..Prispevkov: 1768Kraj: KrasPridružen: Če apr 20, 2006 4:19 pm
|
Primzzy je napisal/-a: Evo, pa se mi je zgodilo. Ko sem kupil novo ocatvo karavan, nosilcev sani ni bilo gor, čeprav sem jaz še danes prepričan, da sem jih naročil. Pa so mi takrat rekli, da ni problema sploh, ker lahko enostavno Thule kupim naknadno, cena pa je podobna. Pa sem rekel OK. In ta naknadno je prišel zdaj, ko hočem iti na morje, pa mi pri Thule rečejo, da Thule za Octavio II combi, če le ta nima strešnih sani, nimajo rešitve :banghead: Danes že cel dan norim po LJ, če bi sploh našel kako drugo rešitev, pa izgleda, da ne bo nič. Edina varianta, ki mi ostaja, je luknjanje strehe na servisu, kar pa mi nikakor ne potegne, ker ne vem kaj se bo zdogilo čez npr, 3 leta. Mislim, da bo začelo rjavet. Grem še mal brskat po čeških straneh, če imajo oni kako manj češko rešitev :knjiga:
Verjetno si se že pozanimal, da so sani ob naknadni vgradnji cca. 90k SIT.  Predlagam, da v primeru, da si imel lepo navedene v naročilu tudi sani, to enostavno zatežiš pri trgovcu in da sani pač hočeš imeti, po ceni, ki bi jih takrat plačal. Mislim, da so cca. 35k SIT. Glede rjavenja jaz ne bi preveč se sekiral, ker če ti bodo delali na pooblaščenem servisu imaš itak garancijo na to (račun seveda lepo shrani).
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 3:21 pm |
|
|
- Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
|
poglej na predračun ali račun če imaš gor strešne sani, če ne, jih boš moral kupiti po naknadni ceni.. Drugače cena sani pri novi je 70k in ne 35 če se ne motim..
Kakor se spomnim pa sem nekje videl thule za brez sani..
Dej povprašaj na škodinem servisu (svetujem ti da poklčičeš kakšen privaten servs, ne ravno porscheja, škrjanca naprimer) Ponavadi imajo tam te stvari tudi od thuleja. Oče je pri škrjancu dobil novo thule opremo kar dosti ceneje kot na thuleju.
|
|
Na vrh
|
|
|
Primzzy
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 3:47 pm |
|
|
|
Sem se že vse zelo pozanimal in situacija je brezupna. Thule je imel nekaj časa v ponudbi nosilce za octavio brez sani (Thule kit 1380), vendar so jih zaradi nekakšnih težav (niso rekli kakšnih) vzeli iz prodaje (za octavio II combi in passata varianta) in zenkrat ne vejo kdaj jih bodo spet dali v prodajo.
Na Porsche Verovškova sem pa itak da zatežil in se zmenil za ceno 60k sit, vendar mene ne moti tako zelo cena, pač pa to, da bodo razdrli cel strop in vrtali luknje v streho. Eno je, ko to naredijo v surov pleh in gre potem avto na cinkanje in barvanje, drugo pa je, če to naredijo naknadno.
Preiskal sem tudi Bolho in Ebay, pa brez uspeha  . Ne vem kaj naj naredim.
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 3:53 pm |
|
|
|
Pokliči po raznih servisih ven iz mest za thule nosilce, mogoče je kje še kak ostal. Pa če je nosilec enak tudi za passata variant, pretelefoniraj še VW servise! (Pomojem je kljub vsemu bolje da greš iskat v lendavo, kot pa da ti vrtajo)
Ti pa svetujem da v primeru če, daš vrtat, vzameš čas in si cel čas ob avtu in "nadziraš" postopek, da ti vse lepo premažejo in zakitajo kot je treba. Na verovškovi so sicer včasih radi površni menda. Če pa si zraven so pa malce bolj previdni..
|
|
Na vrh
|
|
|
Primzzy
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 4:54 pm |
|
|
|
Ne boš verjel, ampak sem klical v Celovec, Zagreb, Budimpešto in Mümchen. Potem sem zatežil še enkrat v Fux d.o.o. (uvoznik za Thule za Slovenij) in poklicali so na Švedsko, od tam sem pa dobil zgornji odgovor. Da so zaradi težav izdelek umaknili iz prodaje. Ostane mi edino, da če bi kje našel koga, ki jih je kupil pred 1 letom in jih sedaj prodaja. Na Ebayu ni nič.
|
|
Na vrh
|
|
|
Grega
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 5:45 pm |
|
|
Psihič na ŠkodePrispevkov: 955Kraj: Vel. Lašče-ljubljanaPridružen: So maj 07, 2005 12:24 pm
|
Jz pa poznam primerek kateri ima na octaviji II strešni prtlažnik sicer je baje ponaredek thule, ampak se ne prišraufa na sani, ampak na vratih ima ene lukne za šraufe in se tja pršraufa, nosilci komplet z štangami pa ga je prišlo 15k. Edin kufer je kupu naknadno pa ne vem kok je dal zanj. Drugače pa to prodajajo v trgo avto trgovinah. Te pa morem opozorit da se poraba ogromno poveča če imaš gor še strešni prtlažnik, saj mene je presenetila poraba.
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 10:23 pm |
|
|
|
boš čez 5 let povedu kolk so kolegi zadovoljni..
Pa to je blo verjetno preko vez, tko da mogoče
vseeno bolje narejeno...
Primzzy, kot sem rekel, če boš zravn pa bil siten ko bojo to delal bojo skor zihr naredl dobr. Sam čas si vzem
|
|
Na vrh
|
|
|
Primzzy
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 10:27 pm |
|
|
|
:banghead: zdaj sem ga itak že najebal, ker v soboto hočem na morje in sem ostal brez kište na strehi. Se bom že nekako znašel, pol pa do naslednjega poletja upal, da bo Thule kaj naredil. Če ne, bom res moral po sani na servis.
Zadnjič spremenil Primzzy, dne Sr avg 16, 2006 10:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 10:29 pm |
|
|
|
nabavi mrežo prtljažnika, da kufer nabutaš do konca
|
|
Na vrh
|
|
|
Primzzy
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 10:33 pm |
|
|
|
tnx za idejo, tega se pa nisem spomnil. No, nisem sploh še nič razmišljal, kako bo zdaj izgledalo potovanje. Me kar zmrazi.
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Sr avg 16, 2006 11:49 pm |
|
|
|
np
Greš na klasični dopust al na potovanje? Kam se odpravljaš?
|
|
Na vrh
|
|
|
Primzzy
|
Objavljeno: Če avg 17, 2006 8:20 am |
|
|
|
Na potovanju sme letos že bil (LJ-Amsterdam-Berlin-MS-LJ), zdaj grem pa še na morje. Sam mam familijo, pa kempiret gremo, s šotorom. Sploh si ne predstavljaš, kaj vse peljemo s seboj. Raje sploh ne bom našteval, ker se bom ustrašil
Fabia RS je napisal/-a: mish je napisal/-a: boš čez 5 let povedu kolk so kolegi zadovoljni..
Pri nekaterih Fabiah combi je že 6 let. Na prvo Octavio combi smo dali pa 98 pa še drži. Mislim, da ne bi smelo bit težav. Sicer so pa avti v garanciji stare octavie 10 oz. nove 12 let. 
no, tole se sliši spodbudno
|
|
Na vrh
|
|
|
mish
|
Objavljeno: Če avg 17, 2006 9:55 am |
|
|
|
Aja, no pol pa vredu.. ma sej tud sam menim da bi mogl bit vse OK če nardijo tko kot je treba, sam serviserji so dostkrat mal sumljivi. Pa tud zgodbice se raznorazne sliš..
|
|
Na vrh
|
|
|
alex74
|
Objavljeno: To okt 19, 2010 7:00 pm |
|
|
Škoda loverPrispevkov: 182Kraj: PrevaljePridružen: To avg 24, 2010 1:24 pm
|
|
|
Na vrh
|
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|