Avtor Sporočilo

<  Sam svoj mojster  ~  Skoda octavia 3 rs tempomat

OdgovorObjavljeno: Če mar 26, 2020 8:59 pm
Češki fan!Prispevkov: 17Pridružen: Po feb 10, 2020 9:14 pm
Lp
Me zanima,ce se je kdo ze vpiknil v tempomat rocko. Ker jaz imam taksno. Ki je tempomat na isti rocki kot pa smerokazi. (taksnega sem mel na golf 4).je mozno dogradt samo rocko ta tempomat ki je locena. Sedaj imam za volanom dve rocki rad bi pa imel tri.


Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe sep 04, 2020 7:16 am
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 401Pridružen: So jan 27, 2007 5:47 pm
Rekel bi, da ni možno. Vsaj ne brez res hudih posegov.


Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
2 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
cron