Avtor Sporočilo

<  Tehnika  ~  šum vetra O2

OdgovorObjavljeno: Sr jun 01, 2011 9:34 am
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
Kdo mi lahko pomaga oz. pove kaj naj še pogledam, ker mi res grdo šumi pri zadnjih desnih vratih.Naredil sem že vse kar je pri drugih pomagalo,tako da res ne vem več kaj naj pogledam.Premikal sem že tudi pante pa nič.

Se mi pa zdi, da je šum nekje pri B stebričku, sliši se ga bolj na grobem kot gladkem asfaltu , kjer šum skoraj izgine, če stoji desna stran na soncu, potem nekaj časa ne šumi.

Pregledal sem že tudi tesnilo vrat in ga podložil z peno, pa ni nič boljši.

A ima kdo kakšno idejo, ali je krivo to, ker je bil avto udarjen od zadaj, ali je težava kje na kolesu - trda guma nad amortizerjem, silent bloki...Avto pa je O2 karavan l.2006.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jun 01, 2011 2:11 pm
Češki fan!Prispevkov: 31Pridružen: Sr apr 28, 2010 12:33 pm
Kolegu ko je imel še v garanciji menjali komplet tesnila na zadnjih vratih. simptomi identični.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jun 01, 2011 4:28 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
A to misliš tudi na oknih ali samo vrata?Če sediš na voznikovem sedežu se sliši okoli B stebrička, od zadaj pa se sliši bolj proti prtljažnim vratom, če je rolo odprt, pa ko stisnem gas se sliši izpuh (zasika).Tudi ko bremzam se sliši kot ruženje ploščice, samo so nove zadaj edino diski so rjasti.

Ja, pa prtljažna vrata sem že tudi štelal, da so bolj pritisnila ob tesnilo, pa še vedno isto. Samo po mojem so zajebal pri popravilu ko je bil razbit zadnji konc.Zadnje stransko okno je vstavljen, ko da bi ga montiral pet letni otrok.Spodnji rob gume ni v isti liniji.Mogoče pa se tuki sliši šum.

Bom še dal sliko okna gor.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jun 01, 2011 4:37 pm
Češki fan!Prispevkov: 31Pridružen: Sr apr 28, 2010 12:33 pm
Menjal so tasnila na vratih. To ,če je rolo odprt pa tudi meni sikne, ruženja na srečo ni.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So jun 04, 2011 2:44 pm
Škoda loverPrispevkov: 172Pridružen: Po jan 25, 2010 10:52 pm
Imel iste probleme na O2,zamenjali oz. naknadno so zatesnili z zatesnilno maso in problem je izginil.Avto je bil še v garanciji dogajal pa se je na zadnjih desnih vratih pri steklu ki se ne odpira.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So jun 04, 2011 3:38 pm
Boštjan je napisal/-a:
Imel iste probleme na O2,zamenjali oz. naknadno so zatesnili z zatesnilno maso in problem je izginil.Avto je bil še v garanciji dogajal pa se je na zadnjih desnih vratih pri steklu ki se ne odpira.

To je bila prva stvar, ki se jo naredil.Ma men je tuki adijo pamet - višja matematka ki jo ne razumem.

Bo treba tesa selotejp limat okol vrat in okna, drugač ne bom najdo kje šumi.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
6 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi