Avtor Sporočilo

<  Tehnika  ~  sesalna cev octavia

OdgovorObjavljeno: To jul 04, 2006 7:50 pm
Češki fan!Prispevkov: 36Kraj: VELENJEPridružen: Če mar 02, 2006 5:39 pm
hay!
Imam problem in me zanima kako ste ga rešili.Gre namreč za cev, ki vodi od zračnega filtra pa do sesalne lopute , na njej je še odušek pokrova motorja.Ja je zelo v raztrganem stanju poskusil sem jo že neštetokrat poviti in del na novo zmontirati pa se ne obnese.na servisu je menda okrog 80 eur ali jo kdo lahko zrihta po manjši ceni.A je že kdo imel podoben primer in kako ga je rešil?
Hvala za pomoč.
Avto pa je škoda octavia 1.6 102 km, motor avu.

jaj ja pa so se že začela hibe in popravila..... :crazi:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jul 05, 2006 3:07 am
Škoda loverPrispevkov: 336Pridružen: Ne jan 15, 2006 10:26 pm
enak problem, na odpadu sem dubu drugo (moja originalna je bla gumijasta, na odpadu pa sem dobil originalno VW ki je gumijasta, vendar je z notranje strani ojacana s kovino, tko da bo ta vecna) ...

sem tud jaz povprasal na servisu za tole cevko pa me je hmali kap in sem reku samo ne hvala .... kreteni zarukani, 20 jurjev za 10cm cevi :crazi:

vcasih ko grem na servis ne vem al mam bentleya al skodo ... :dry:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jul 05, 2006 11:37 am
Češki fan!Prispevkov: 36Kraj: VELENJEPridružen: Če mar 02, 2006 5:39 pm
Ja to je čist res, da včasih ne vem al vozim bentleya al škodo. zanima me a si bil na odpadu kje v tujini ali pri nas.kolikor vem je zlo mal octavij na odpadu

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jul 05, 2006 8:37 pm
Uporabniški avatarŠkoda majstrPrispevkov: 147Pridružen: Pe mar 17, 2006 6:01 pm
Te cevke rade razpadajo zaradi olja, ki pride not iz motorja, guma in olje pač ne gresta skupaj. Navadno to niso poceni stvari, že pred leti je za daewoo nexio stala 16000 SIT skoraj nisem mogel verjet.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr jul 05, 2006 10:09 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 349Kraj: GorencPridružen: Ne feb 26, 2006 11:41 am
Pejd nekam kjer izdelujejo cevi za hidravliko pa ti bojo šenkal tak konček cevi :huh:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če jul 06, 2006 4:20 pm
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 55Kraj: LjubljanaPridružen: Pe mar 10, 2006 9:25 pm
Probaj pri firmi PRIT d.o.o. na C. dveh cesarjev v Ljubljani. Tam delajo cevi za hidravliko.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
6 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi