Avtor Sporočilo

<  Tehnika  ~  Razna vprašanja

OdgovorObjavljeno: Po avg 22, 2011 6:51 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
Ne bo težila če odklopiš. Če se izprazni pa se včasih prižge kakšna kontrolka in je treba potem brisat.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne okt 02, 2011 1:55 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Prašanje .. rezernva guma na pogonskem kolesu, je kaj narobe ro kar se tiče DSGja? Dans žal mogu gor dat, doma na dvorišču ... :/
Za bemve sem slišal da če ni čist ista dimenzija da jim J*** avtomatiko zarad števila vrtljajev al neki ...

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Ne okt 02, 2011 2:19 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
Mish, ti voziš Škodo ne BMW.Če ni iste dimenzije(cole), pa če imaš nadzor tlaka, ti bo lahko prižgalo luč za prazno gumo.Druzga pa nebi smelo bit nič narobe, vsaj kolkor jaz vem.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne okt 02, 2011 6:08 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Kva je fajn met škodo! :)
Se mi res ne da premenjavat spredaj-zadaj..

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če okt 06, 2011 8:17 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 606Kraj: KoperPridružen: Po avg 13, 2007 2:35 pm
Pozdravljeni

Zanima me kaj bi bilo lahko narobe, skoda octavia 2 fl, na maxidot displayu napise check deadlock in ne vzge. Zaganjac normalno vrti, vendar ne vzge. To se je zgodilo, ko je avto ostal brez goriva in kasneje veckrat neuspesno vzgan (obrnjen kljuc za zagon).

Kaksna informacija, ideja?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe okt 07, 2011 8:03 am
Češki fan!Prispevkov: 25Pridružen: Po jul 25, 2011 2:04 pm
Deadlock pri tem nima veze. Pri moji RS mi napise ta check deadlock vsakih ko jo ugasnem in ima veze z nastavitvami zaklepanja/alarma (ce se prav spomnim). Kolikor se spomnim navodil, je to opozorilo, da se vrata ne dajo odkleniti od znotraj potem ko jih enkrat zaklenes od zunaj... za primer ce pustis koga v avtu. Lahko da ni tocno to in tako, ampak navodila sem bral ze par mesecev nazaj, tako da...
Zato bos moral razlog za nevziganje iskati kje drugje.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe okt 07, 2011 10:41 pm
Ni mogoče to finta kodiranega vžiga? Da ne zazna ključa? Ti slučajno še kakšna lučka ključa utripa?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe okt 14, 2011 8:39 pm
Češki fan!Prispevkov: 16Pridružen: Pe okt 14, 2011 6:36 pm
pozdravljeni sem nov na forumu in tudi nov lastnik škode octavie combi tdi 81kw 1999let.
nekaj sem že bral o nekih napakah da vroč tdi teško vžge oz dolgo vergla
in da je kriv nek senzor kdo ve točno kater senzor je kriv za to l.p aleš

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe okt 14, 2011 9:31 pm
ČlanČlanPrispevkov: 422Pridružen: Ne avg 12, 2007 8:34 pm
aleš, povej s kje si.
jaz sem ta problem rešil pri avtoelektronika črnuče. treba je optimizirat vžig. stane pa tam okoli 120€, da se pa zmenit tudi za cenejšo varjanto..

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So okt 15, 2011 1:26 am
Češki fan!Prispevkov: 14Pridružen: Ne okt 09, 2011 11:32 pm
NoFear85 je napisal/-a:
Pozdravljeni

Zanima me kaj bi bilo lahko narobe, skoda octavia 2 fl, na maxidot displayu napise check deadlock in ne vzge. Zaganjac normalno vrti, vendar ne vzge. To se je zgodilo, ko je avto ostal brez goriva in kasneje veckrat neuspesno vzgan (obrnjen kljuc za zagon).

Kaksna informacija, ideja?

Avto je ostal brez goriva in si ga probal vžigati?
Verjetno ti je luft potegnalo, je dizel?
Probaj vzet ven naftni filter in direkt notr v filter nalij nafto da bo poln parkrat daj kontakt in vžgi, če pa ima takšno ročno pumpico kot pri audiju blizu filtra pa z njo napumpaj nafto potem dj parkrat kontakt in uzam in potem zaverglaj. sporoči kako bo oziroma kaj je bilo narobe.
lp

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So okt 15, 2011 8:14 pm
Mgajvr je napisal/-a:
aleš, povej s kje si.
jaz sem ta problem rešil pri avtoelektronika črnuče. treba je optimizirat vžig. stane pa tam okoli 120€, da se pa zmenit tudi za cenejšo varjanto..

sem iz celja kupil sem avto od 65let stare gospe
in sem jo klical in je tudi omenila da ji to vsako leto na servisu naštelajo
me pa še neki zanima to je moj prvi dizl pa me zanima štangas
mrzl in vroč je vedno na približno 900rpm je to normalno?

pa še eno vprašanje za mojstre elektronike
namreč moja škoda ma samo centralno zaklepanje kaj rabim da bo imela
imam doma sicer aftermarket centralno daljinsko z motorči ve kdo mogoče če lahko uporabim
samo modul da mi bo delalo še daljinsko ?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne okt 16, 2011 8:37 am
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 194Kraj: Republika PrekmurjePridružen: Sr apr 14, 2010 12:15 pm
ales1 je napisal/-a:
sem iz celja kupil sem avto od 65let stare gospe
in sem jo klical in je tudi omenila da ji to vsako leto na servisu naštelajo
me pa še neki zanima to je moj prvi dizl pa me zanima štangas
mrzl in vroč je vedno na približno 900rpm je to normalno?

pa še eno vprašanje za mojstre elektronike
namreč moja škoda ma samo centralno zaklepanje kaj rabim da bo imela
imam doma sicer aftermarket centralno daljinsko z motorči ve kdo mogoče če lahko uporabim
samo modul da mi bo delalo še daljinsko ?

Tako je uporabiš samo modul in mora delovat :cool: Sam imam vgrajen isti aftermarket sistem in zaenkrat dela brez problemov :svaka:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe okt 21, 2011 9:55 am
payo kje se nahaja škatlica od centralnega zaklepanja da ne razkapam celga avta ?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne okt 23, 2011 10:36 am
Uporabniški avatarČeški fan!Prispevkov: 28Pridružen: To avg 31, 2010 6:54 pm
Pozdrav.

Imam eno vprašanje. Imam 1.9 TDI 81kw mašino na Škodi Octaviji (2003) in se je začelo pojavljati, sedaj, ko je hladno, da se kljub dolgi vožnji ne segreje do 90°. Ostane nekje med 80 in 90, in doseže 90 le ob malo bolj dinamični vožnji. V spominu imam, da tudi pozimi, ko je -10°C ni bilo problem s tem. Ko avto vklopim (hladen), sem opazil, da takoj leti levi ventilator. A je to normalno? Termostat morda? Kje se skriva zadeva?

Jan

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Ne okt 23, 2011 1:23 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 194Kraj: Republika PrekmurjePridružen: Sr apr 14, 2010 12:15 pm
ales1 je napisal/-a:
payo kje se nahaja škatlica od centralnega zaklepanja da ne razkapam celga avta ?

To pa vprašaj kakšnega avtoelektričarja, ker meni je to delal en avtoelektričar nahaja pa se nekje po volanom če se jst prav spomnim :hmm: :cool:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če okt 27, 2011 10:22 am
znalecznalecPrispevkov: 1491Kraj: LjubljanaPridružen: Po sep 17, 2007 7:17 pm
ales1 je napisal/-a:

Če je isto kot pri fabiji je pod volanom desno proti sredinski konzoli.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če okt 27, 2011 12:51 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
Pri O1 letnik 99 je v voznikovih vratih.

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 31 od 50
837 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu